Kontserdi ja ürituste vabadel päevadel meeldib mulle olla pigem ilma meigita. Küll aga meeldib mulle hommikuti ning õhtuti keha kreemitada. Selleks olen kasutanud viimasel ajal Dushka meloni lõhnalist kehakreemi, mis imendub kiiresti naha sisse ning ei jäta seda õliseks.

Üks mu lemmik rahustavaid tegevusi on hommikul kui ka õhtul duši all käimine. Minu uueks lemmiktooteks on Dushka Bubble Gum seeriast dušiõli. Selle tekstuur on nii mõnus ja kerge ning samas lõhn nii nooruslik ja magus. Minu jaoks on oluline, et dušigeel ei vahutaks, kuna see on üks näitajatest, et keemiliste ainete hulk on dušigeelis suur. Kui mul on aega teha pikem kodune spaa õhtu, siis kasutan ka sama brändi arbuusilõhnalist venivat koorijat.

Ilmselt kõige suurem osa iluprotseduurist kulub minu juustele. Kuna mul on kahused ja üsnagi puhevil juuksed, siis ei pea ma just iga päev pead pesema, kuid oluline on igapäevane hooldus nii ärgates kui magama minnes.

Lokkis juuste puhul on ka väga oluline iga päevaselt juukseid õlitada ning niisutada. Olen katsetanud paljusid erinevaid lokitooteid ning teen seda ka edaspidi, kuid hetkel olen kasutusele võtnud Dushka granaatõuna lõhnalise juukseõli, mis lõhnab imehästi, kuid ei jäta juukseid liiga õliseks.

Kui rääkida veidi ka teistest juuksehooldus brändidest, siis minu juuksed on ära võlunud Olaplex sarja tooted, mis tugevdavad juuksestruktuuri seespidiselt ning vähendavad kahu ja toovad lokid imeilusalt esile.

Sinu iluarsenalis on aukohal looduskosmeetika. Milliseid soovitusi annaksid inimestele, kes kardavad looduskosmeetikat kasutada, sest ei usu selle tõhususse?

Ma ütleks, et julgege proovida ja katsetada. Looduskosmeetika on suur teene sinu nahale ja üleüldiselt kogu kehale. Samuti on see ka teene armastele loomadele, sest looduskosmeetika brändid on rangelt loomsete katsete vastu.

Mingil määral on tavakosmeetika asemel looduskosmeetika kasutamine elumuutev otsus, sest kui sa juba ühte looduskosmeetika toodet proovid ja saad aru tekstuuri vahest ja mõjust nahale, siis tekib suure tõenäosusega huvi ka teiste looduskosmeetika toodete vastu. Vähemalt nii oli minu puhul. Kuna minu nahk on aastatega üha tundlikumaks muutunud, siis pean väga hoolikalt valima, mis toodetega ma oma keha eest hoolt kannan.

Kuna oled nüüd rohkem hakanud keskenduma looduslike toodete kasutamisele väliselt, siis kas on muutunud ka see, kuidas hoiad oma keha sisemiselt ehk kas on muutunud ka midagi sinu toitumisharjumustes?

Kuna olen köögis endiselt pigem algaja tasemel, siis väga palju erinevaid retsepte ma pole katsetanud, kuid proovin teha pigem tervislikumaid valikuid. Minu jaoks on kõige olulisem söögikord hommikusöök, mille tegemist ma väga naudin. Hommikuti tahan, et keha saaks putru, mis hoiab kõhu pikalt täis, et ei oleks näksimise isu ning kummeliteed, mis on ka kurgule väga hea ning võileiba valmistades valin pigem tervislikumad saiad või leivad ja katsun jälgida, et võileib oleks mitmekülgne, kuid mitte liiga rasvane.

Õhtusöögi valmistan enamjaolt ise ja kui midagi poest ostan, siis katsun planeerida nii, et tarbiksin kõik asjad ära ning ei jätaks midagi kappi seisma, et peaks hiljem halvaks läinud toitu ära viskama. Alguses kippusid teatud emotsiooni ostud ikkagi hallitama minema, kuid kui tahtejõu abil magusaletist mööda jalutada ning poest vaid vajalikku kaupa osta, siis on täiesti võimalik elada nii, et kapis ei oleks riknema läinud toitu.

Väga olulisel kohal on minu jaoks ka vee joomine ning vitamiinide tarbimine. Oma juukseid poputan ma Biotiiniga. Hetkel katsetan esimest korda IVY Bears vitamiinidega. Keha turgutan igapäevaselt C- ning D-vitamiinidega ning smuutit valmistades lisan sinna ka Boost Yourself Immuunsust tugevdavat Immunity pulbrit, Kollageeni pulbrit ning lisaks panen ka kurkumi maitseainet, mis on samuti immuunsust tugevdav.

Keskkonnasäästlikus on hetkel väga populaarne. Kas jälgid ka seda enda tarbimisel?

Olen proovinud teatud harjumusi muuta. Näiteks on mul oma veepudel, mitte ma ei osta poest vett. Kui ostan koju näiteks šampoone või palsameid, siis ma ei tee seda enne kui eelmine toode on ära tarbitud. Sama kehtib ka kehakreemide ja muude kehahooldus toodete osas. Samuti esinemisvabadel päevadel katsun rohkem liikuda jala või ühistranspordiga.