Viigipüksid ja pintsakud on olnud moes juba mõnda aega, aga nüüd võiksid oma garderoobi lisada ka ühed tõeliselt laiad viigipüksid, mida vabalt ka laiskadel päevadel kanda.

Kraega kudumid

Kraedega kudumid mõjuvad taas värskelt ja lahedalt. Selgelt on tegu rõivatükiga, mida näeme käesoleva aasta jooksul veel palju.

Miniseelikud

Peale mitut hooaega, mil domineerisid pigem pikemad seelikud, on minid lõpuks ometi tagasi. Neid demonstreerisid oma 2021. aasta kevadsuvistes valmisriiete kollektsioonides nii Miu Miu kui ka LaQuan Smith.

Vanaisa kampsunid

Kuigi kunagi peeti neid eest nööbitavaid kampsuneid pigem mööduvaks trendiks, on need nüüdseks saanud iga garderoobi võtmeesemeteks. Praegu on moes natukene suuremad ja lohvakamad versioonid, mida võid minna otsima ka oma vanaisa riidekappi.

Varrukateta kõrge kaelusega kudumid

Kas praegu on 2021. aasta või hoopis 90ndad? Sest just viimane aastakümme on moemaailmale praegu kõige rohkem inspiratsiooni pakkunud ja üks esemetest, mis nüüd tagasi on, on varrukateta kõrge kaelusega kudumid.

Mantlid nagu soojad tekikesed

Külmal talvepäeval pole ju midagi paremat kui üks soe mantel ja eriti mõnus, kui see istub seljas mugavalt ja saad selle mässida keha ümber nagu teki.

Allikas: WhoWhatWear