1. Su partner ei ole veel valmis

Võimalik, et olete tegelikult olnud koos väga lühikest aega ja sul on ka kõhutunne, et ta ei ole nii emotsionaalselt avatud kui sina. Sel juhul võib armastusavaldus te suhtele liiga teha. Küüla oma südant ja kui kahtled, et peaksid talle armastust avaldama, siis ära tee seda veel.

2. Kui sa tead, et sulle meeldib ta rohkem kui sina talle

Kui tead, et inimene, keda armastad, ei tunne sinu vastu sama, ei muuda seda ka see, kui talle oma tunnetest räägid. See tekitab teises inimeses pigem ebamugavust ja ehk isegi tunnet, et suhe lämmatab teda.

3. Kui su kallimal on pühendumisega raskusi

Meie eelnevad suhtekogemused mõjutavad tahes-tahtmata meie praeguseid ja tulevikus arenevaid suhteid. Kui oleme eelmises suhtes haiget saanud, võib see tekitada raskusi pühendumisega järgmises suhtes. Seetõttu ei tohiks kedagi ka tagant tõugata, kui ta pole veel valmis armastust avaldama.

4. Kui ta armastab kedagi teist

Võimalik, et oled suhtes inimesega, kellesse armusid ajal, mil ta oli just kellestki lahku läinud ja paralleelselt sinuga suhteid soojendades, püüab ta eelmisest armsamast alles üle saada. Sul jääb üle vaid oodata ja loota, et ta näeb ka sind kunagi nii, või liikuda edasi ja leida enda kõrvale keegi, kes armastab sind nii nagu sa väärid.

Allikas: The List