SÕNN: tema peab lugu tõeliselt luksuslikest kingitustest ning mõnusast õhtust Netflixi ja hea toidu saatel.

KAKSIKUD: seltskondlike inimestena sooviksid nemad lisaks oma kallimale veeta valentinipäeva sõpradega. Ehk võiksite koos midagi maitsvat küpsetada ja lauamänge mängida?

VÄHK: tema soovid ei ole väga suured. Pisut romantikat, karbitäis šokolaadi ja lilled - tõeline klassika, mis toimib!

LÕVI: ehk võiksite sel aastal minna romantilisele pildistamisele ja seejärel mõnda uude restorani? Lõvid armastavad olla tähelepanu keskpunktis.

NEITSI: peale kingituste jagamist tasub suunduda duaalmassaaži nautima ja seejärel romantilisele õhtusöögile.

KAALUD: ta armastab ilusaid asju ehk kui oled talle sobiva kingi välja valinud, võiksite minna ringkäigule kodulähedasse kunstimuuseumisse.

SKORPION: tema eelistab olla kallimaga kahekesi, olgu selleks siis mõnus matk ja vorstikeste sussutamine lõkke kohal või romantiline õhtupoolik mõne hea filmi ja hea toiduga.

AMBUR: tema ootab igalt päevalt lõbu ja natukene ka riske, mistõttu loodab ta valentinipäeva täita spontaansete seiklustega.

KALJUKITS: ilmselt on tal juba mingisugused plaanid endal tehtud, et garanteerida, et päev läheks ikka nii nagu tema tahab. Aga see ei tähenda, et sa ei võiks teda mõne hea kingiga üllatada.

VEEVALAJA: tema tahaks ideaalis minna mõnele kontsertile, aga kui see parasjagu võimalik ei ole, võite ehk vaadata mõne suure staari kontserti läbi telekaekraani?

KALAD: nemad on lootusetud romantikud ja seega ootab ta sellelt päevalt klassikat: romantilist komöödiat ja küünlavalgel õhtusööki.

Allikas: Her Campus