Veel vähemalt neli naist on postitanud solidaarsusest ka enda Mansoniga seotud lood, tuues detailselt välja hirmuäratavad kogemused seksuaalse rünnaku, psühholoogilise väärkohtlemise ja/või mitmesuguse sunniviisilise tegevuse, vägivalla ja hirmutamisega. Manson on sarnaseid süüdistusi minevikus eitanud ja tema esindajad ei ole praeguseni ka tänaseid süüdistusi kommenteerinud.

Wood kohtus Mansoniga 18aastaselt, kui mees ise oli 36aastane. Varasemalt on ta oma väärkohtlejast rääkinud järgnevat: "Mu kogemus koduvägivallaga oli selline: kohutav vaimne, füüsiline ja seksuaalne väärkohtlemine, mis algas tasapisi, aga kasvas aja jooksul, tuues endaga kaasa ähvardused mu elule, tõsise manipuleerimise ja ajupesu. Ärkasin mehe juures, kes väitis, et armastab mind, aga vägistas samal ajal mu teadvuseta keha." Toona näitleja vägivallatseja nime ei nimetanud.

2009. aastal avaldas ajakiri Spin artiklis Mansoni tsitaadi, mis käis Woodi kohta: "Fantaseerin igapäevaselt, kuidas ta kolju kuvaldaga sodiks löön." Kui üks muusikaajakirjanik selle möödunud aastal teemaks võttis, väitis Mansoni esindaja, et tegemist oli "ilmselgelt teatraalse rokkstaari intervjuuga, mille eesmärgiks oli promoda uut ablumit, mitte faktiline kirjeldus tema fantaasiatest." Wood ja Manson olid 2010. aastal kihlatud, kuid nende suhe purunes peagi.

Ka mitmed teised tuntud naised on Mansonit seksuaalses väärkohtlemises süüdistanud, esimene neist tuli avalikuks 2018. aastal #MeToo liikumise alguses. Tänaseks on oma kogemusi jaganud ka Ashley Walters, Sarah McNeilly, Ashley Lindsay Morgan ja Gabriella.

2019. aastal antud intervjuus ütles Wood: "Varem arvasin, et tugevaid inimesi ei mõjuta miski. Nüüdseks tean, et tugev olemine tähendab minu jaoks, et lasen ennast mõjutada, aga suudan ka edasi liikuda. Näen valu, kõnnin sellest läbi, lasen sellel endast läbi voolata ja siis lahkuda. Inimene võib murduda ja vaatamata sellele ikkagi tugev olla."