2. Komplimentide kerjamine: ta alahindab ennast meelega, et teda ümbritsevad inimesed tunneksid kohustust teda ilusate sõnadega üle külvata. Kui ta soovitud komplimendi kätte saab, itsitab ta ja ütleb tõenäoliselt: „Ah, mis sa nüüd!”

3. Ignorantsus: tüüpiline näide kaunist inimesest, kelle sisemus on tühi. Ta on enda meelest maailma naba ja teda ei huvita teised inimesed, veel vähem nende tunded. Samuti ei tunne ta huvi poliitika ega muude riigis toimuvate sündmuste vastu. Ka millegi uue õppimist ei pea ta eriti tähtsaks.

4. Halb hügieen: mõni inimene võib ju olla hingematvalt ilus, aga vahel võib teda saata ka ebameeldiv lõhn.

5. Vajadus juhtida: kaunid inimesed on enamasti oma ilust teadlikud ja see teadmine muudab neid vahel ülbeks. Nad soovivad erinevates olukordades kontrolli oma kätte haarata ja ehkki mõnikord on selline käitumine tervitatav, on mõistlik aru saada, millal tuleks end tagasi tõmmata.

6. Rumaluse teesklemine: kenad inimesed võivad olla väga targad, selles ei ole kahtlust. Küll aga käituvad osad neist mõnikord meelega rumalalt, et vastassoo tähelepanu püüda. See ei anna soovitud tulemust, sest ükski normaalne inimene ei soovi ennast siduda rumalaga.

7. Huumori puudumine: iseenda üle naermine on vajalik oskus, mis viib elus edasi. Kui kena inimene solvub iga väiksemagi nalja peale, on temaga raske koos olla, sest ta võtab elu liiga tõsiselt.

8. Sotsiaalmeedia sõltuvus: meil kõigil on vähemalt üks sõber, kes igal kokkusaamisel näpib ainult oma telefoni ja soovib iga poole tunni tagant, et temast uus pilt tehtaks. Kui kõik sõbrad sellised ei ole, tüdinetakse sellisest käitumisviisist varem või hiljem ära.

9. Vastutuse võtmisest keeldumine: paljud ilusad inimesed ei soovi endale võtta vastutust mitte üheski eluaspektis, sest nad on veendunud, et teised inimesed võiksid nende heaolu eest hoolitseda. Ühel hetkel võiks ju siiski suureks kasvada…

10. Suitsetamine: see ebameeldiv harjumus muudab iga ilusa inimese koledaks. Sellest harjumusest ei ole lihtne loobuda, aga oma tervise nimel ju võiks.

11. Isekus: isekad inimesed jäävad tavaliselt üksikuks, sest vahet ei ole, kui kena mõni inimene on, keegi ei jaksa ülbe ja egoistliku kaaslase kõrval kaua olla.

12. Ülbus teenindajate suunas: kui kena inimene kohtleb ettekandjaid või kassapidajaid ilmse halvakspanuga, on see kindel märk, et peaks põgenema. Ükski normaalne inimene ei käitu nii.

13. Alkoholi kuritarvitamine: kui ilus inimene veedab peaaegu kõik oma õhtud väljas käies ja oodates, et teda komplimentide ja värviliste kokteilidega üle külvaksid, ei saa ta varsti enam ennast ilusaks nimetada. Alkohol muudab inimese kiiresti koledaks.

14. Oma ilu ärakasutamine: ilusad inimesed on kahjuks tihti väga manipuleerivad, just sellepärast, et nad on oma ilust teadlikud ning nad on kursis, et see mõjub vastassoole võrgutavalt. Seetõttu arvavad nad, et neil on õigus manipuleerida, et oma tahtmine saavutada.

15. Ohvri mängimine: kaunid inimesed mängivad mõnikord ohvrit, sest nad on oma elu jooksul avastanud, et teistel hakkab neist kiiresti kahju ja neile antakse andeks peaaegu kõige eest, mis nad on korda saatnud.

Allikas: Purewow