Jäära sodiaagimärgist inimene on üdini aus. Kui sa küsid tema arvamust oma välimuse kohta, näiteks kas oleks hea idee endale tukk lõigata, on just tema see, kes sind kahe jalaga maa peale tagasi toob ja ütleb külmalt, et see idee on kohutav.

Ehkki tema väljaütlemised võivad teha haiget, on teatud natuuriga inimestel temaga lihtne suhelda, sest kunagi ei ole vaja pead murda mitmetähenduslike sõnade üle. Ka on Jäärast inimene suurepärane usaldusisik, ehkki tema nõuanded ei pruugi just kõigile mokkamööda olla.

Ambur

Ambur on intelligentne avastaja, kes soovib ennast igapäevaselt arendada erinevates valdkondades ja seetõttu on ta kursis, et maailmas on palju imelikke nähtusi, sealhulgas veidraid inimesi.

Ta on saavutanud imetlusväärse tolerantsuse ja ta on suurepärane kuulaja. Tema juurde saab pöörduda ükskõik, mis probleemiga ja olla kindel, et sinna see jääb ning lisaks saad väärtuslikku nõu oma murele. Ehkki vahel veidi napisõnaline, on Amburi tähtkujust inimene suurepärane ja aus abistaja, kes soovib kõigile head.

Kahjuks on ka kolm tähemärki, kelle usaldusele ei ole mõtet lootma jääda

Kaksikud

Kaksikute tähemärgi esindajast inimene on väga hea jutuvestja. Ta on inimene, kelle pajatusi jäävad kõik põnevusega kuulama. Kuna ta on oma heast jutuoskusest teadlik, ei suuda ta kahjuks enamasti vastu panna võimalusele oma lugu veelgi huvitavamaks teha.

Sisimas kardab Kaksikute sodiaagimärgist inimene väga hetki, kui keegi võiks teda igavaks pidada, ja selles kartuses lobiseb ta vahel kogemata oma väikesed valged valed ka välja, seega oma saladusi ära talle pigem usalda.

Skorpion

Skorpion on keeruline sodiaagimärk, sest tema eest on raske midagi varjata. Tal näib alati kõik teada olevat, ka need asjad, mille kohta sa oled päris kindel, et sa ei ole neid talle avaldanud.

Skorpionil on üks häda — ta valetab tihtipeale enesekaitseks, sest ta tunneb end pidevalt ohustatuna. Kui ta jäetakse maha ja ta vaevleb südamevalu käes, lööb ta siiski pea uhkelt kuklasse ja teatab, et see oligi vajalik vaheldus ja kõik sujus plaanipäraselt. Ta ei lase inimesi enda lähedale ja seetõttu tundub ta külm ja kõrk.

Kaalud

Kaalude tähemärgist esindaja jaoks on kõige olulisem teistele meele järele olla ja sellepärast ei ole ka mingi ime, et tihtipeale võib Kaalude esindaja silmagi pilgutamata veidi valetada, ainult selleks, et konfliktist hoiduda.

Ta võib näiliselt loobuda isegi oma väärtushinnangutest, sest tülitsemine on tema jaoks väga vastumeelne. Ta võib pakkuda naerul suuga, et kallistame ja unustame, kuid häda on selles, et Kaalud ei unusta kunagi. Seega tasuks igaks juhuks olla ettevaatlik informatsiooniga, mille tema valdusesse puistad.

Allikas: PureWow