Kui kasutad hoolega näorullikut, paraneb sinu nahaalune vereringe ja lõpptulemusel võid avastada, et sinu näo väljanägemine muutub säravamaks. Ühes uuringus lasti inimestel oma nägu rullikuga viis minutit järjest masseerida ja selgus, et selle tegevuse tulemusena suurenes nende põskedes verevool. Mõtle, kui kena ja naturaalse jume sa endale niimoodi saad.

Paistetus võib alaneda

Kui sul on seljataga raske, magamata öö ja silmaalused on kottis, võid oma hommikut alustada rahuliku näomassaažiga ja kasutada masseerimiseks näorullikut. Selle tulemusel peaks paistetus vaikselt alanema.

Näonahk võib muutuda klaarimaks

Väga kasulik on muretseda endale naturaalsest nefriidist näorullik, sest sel on nahka jahutav toime. See on üks vähestest vääriskividest, mis säilitab kokkupuutel nahaga jaheduse ning seetõttu võid avastada, et sinu tundlikele näopiirkondadele mõjub nefriidi puudutus hästi.

Ninakõrvalkoobaste valu võib olla minevik

Kui ninakõrvalkoopad on vedelikku täis, võib tekkida valulik tunne. Hoolas näorulliku kasutamine võib mõjuda hästi lümfidele, sest rulli abil nägu masseerides liigutad sa õrnalt lümfi ja see võib leevendada ebamugavat seisundit.

Ideaalne vahend näomaski peale kandmiseks

Victoria Beckhamil oli õigus: näorullikut kasutades on tõesti hea maski näole kanda, sest tulemus jääb ühtlane. See on katsetamist väärt.

Lõtvunud nahast võib uuesti saada trimmis nahk

Kui kasutad rullikut igapäevaselt ja rullid veidi tugevamalt kõrvadest allapoole, kaela suunas, suunad sa liigse vedeliku lümfisõlmedesse. Naised, kes on aastaid tundnud, et nende näonaha seisukord ei ole enam endine ja soovivad, et nahk oleks rohkem trimmis, katsetage! Ehk on just see lahendus teie murele?

Allikas: Brightside