Lisaks aknele võib meigiga magamine lõppeda naha enneaegse vananemisega, sest nahapinnale kogunenud saaste ja rasu põhjustab nahale stressi, muudab selle tuhmiks, paneb kestendama ja põhjustab peenete joonte teket, kui sa seda korralikult ei puhasta.

Muuseas, silmameigi eemaldamisele tuleks ekstra rõhku panna, sest su silmad on väga tundlikud ja ärrituse või allergilise reaktsiooni tekkimise risk väga kõrge. Lisaks, ka kõige kreemjam ja niisutavama koostisega ripsmetušš võib ripsmekarvakesi öö jooksul kuivatada ning nende välimuse ära rikkuda.

Aga kui ühe korra juhtus...

Selleks, et ülalmainitu märgatavaks muutub, kulub aega. Kui kogemata ühel õhtul meigiga magama lähed, ei näe sa veel kõige dramaatilisemaid tagajärgi (kui sul ei teki just allergiline reaktsioon silmameigi vastu). Lihtsalt pea meeles, et sellest ei tohi saada harjumus!

Selleks, et tagajärjed oleksid võimalikult väikesed, eemalda hommikul kohe nahale unustatud meik ja kasuta seejärel õrna koorijat, et nahka pisut rohkem hooldada. Vahelduseks tasuks nüüd lasta nahal puhata, seega võid kanda küll näokreemi ja päikesekaitset, aga parim on, kui sel päeval meigi kandmisest loobud.

Allikas: mgb