Seksist rääkides tasuks ootused sageli korraks unustada ja lihtsalt minna lasta, sest nii võib tõepoolest nautida elu parimat seksi.

Kuidas täpsemalt?

Alustuseks, mõtle seksist kui tegevusest, mis peakski võimaldama sul lõõgastuda ja võid täiesti vabalt korra mõtlemisest loobuda. Lase lahti kõigest, mis sind parasjagu vaevab ja keskendu vaid naudingule, enda armsamale, hingamisele ja vabaks laskmisele. Teiste sõnadega: mediteeri!

Täielik lõõgastumine enne seksimist võib nimelt olla vägagi mõistlik. Mediteerimine aitab paremini keskenduda, teise inimesega sidet leida ja end vabaks lasta. Ka mõned värsked (aga üsna algelised) uuringud väidavad, et inimestel, kes regulaarselt mediteerivad, on parem seksuaalelu ning nad saavad sellest suurema naudingu. Kõlab ju ahvatlevalt, või mis?

Mediteerimine ei ole vaid munkadele

Kuigi paljude jaoks toob sõna “meditatsioon” silme ette pildi munkadest või hipidest, tuleb see tegelikult kasuks meile kõigile, kes on valmis seda proovima. Soovitame sul loobuda eelarvamustest ja seda lihtsalt katsetada.

Leia lihtsalt üks vaikne hetk, aeglusta hingamist, unusta muremõtted ja ole. Pööra tähelepanu enda sees toimuvale ja lihtsalt naudi hetke, kasvõi kallimaga koos. Seejärel nautige teineteist!

Allikas: Camille Styles