PR-guru Nick Ede'i sõnul peaks ta selle eest olema tänulik oma aristokraadi staatusele ja faktile, et on Diana vennatütar, sest just need kaks fakti muudavad Lõuna-Aafrikas sündinud naise luksusfirmade jaoks ahvatlevaks modelliks. "Kitty pole kõigest ilus naine, vaid ta on seotud Dianaga ja tema aristokraatlik päritolu muudab ta näoks, mis sobib nendele brändidele ja seostab neid koheselt rafineerituse, pärandi ja elegantsiga."

Endise modelli Victoria Aitkeni ja aadliku Charles Spenceri tütar jagas uudist Dolce & Gabbana koostöö kohta Instagramis, postitades imekaunid fotod, millel ta kannab Itaalia moemaja loomingut. "Mul on suur au olla Dolce & Gabbana ülemaailmne saadik. Domenico ja Stefano tähistavad elu imesid ja nendega töötamine on alati ainulaadne võimalus taasavastada Itaalia kultuuri, kunsti, ellusuhtumist ja elustiili."

Kitty'l on Instagramis 520 tuhat jälgijat, kellega ta jagab oma glamuurset elu modellina. Suur osa jälgijatest jõudis temani möödunud aastal, kui ta osales pidudel, mida külastasid suured staarid, istus mitmete luksusbrändide, näiteks Cartier ja Jimmy Choo moeetendustel esireas ning oli kutsutud paljude oluliste inimeste pulmadesse (k.a. 2018. aastal toimunud prints Harry ja Meghan Markle'i pulma Windsori lossis, kus ta kandis Dolce & Gabbana kleiti).