1. “Ma hoolitsen enese eest.”

Kidman pühendab vaba aja enda eest hoolitsemisele, näiteks pöörab ta ekstra tähelepanu oma jalgadele. “Mu jalgade (nahk) muutub nii kuivaks, mistõttu määrin õhtuti peale Heel Souffle toote ning panen seejärel jalad karvaste sokkide sisse. Hommikul ärgates on mu jalad sametiselt pehmed,” jagab Kidman.

2. “Ma naudin hommikusi rituaale.”

Nicole tunnistab, et just tee joomine on osa sellest rituaalist. “Eriti hommikuti. Armastan tassikest matchat.”

3. “Ma loen.”

“Pole saladus, kui väga ma armastan Liane Moriarty loomingut. Ma jumaldan seda raamatut (“Nine Perfect Strangers“ — toim.) ja lõpetasime just sellest lühiseriaali filmimise, mis jõuab peagi Hulu kaudu ekraanidele! Karakterid on nii keerulised ja selles loos on nii palju ootamatusi."

4. "Ma proovin lõõgastuda."

Kiire ajakava, laste ja raske töö kõrvalt püüab Nicole leida aega ka lõõgastumiseks. Ta kasutab selleks Swisse-Beauty kollageeniga rikastatud unepuudrit.

5. "Ma kuulan podcaste."

Nicole avastas hiljuti enda jaoks Marc Maroni podcasti. "Sest ta kutsus mu oma šõusse ja mulle meeldis väga temaga vestelda. Nüüd olengi sõltuvuses!"

6. "Ma püsin aktiivsena."

Kuigi füüsiliselt ei saa Nicole pandeemia tõttu praegu treeningklubis kohapeal käia, osaleb ta virtuaalsetes tantsutundides.

Jaga
Kommentaarid