Dermatoloog Kaisa Viljar loodab, et iga eestlane on veetnud ilusa talve õues värske õhu käes. “Külm talv toob paratamatult kaasa aga ka selle, et eksponeerime oma välist kaitsekihti, nahka, välistemperatuuridele. Temperatuuride kõikumised ümbritsevad meid kõikjal. Need tooted, mis olid kasutusel kevadel, suvel ja varasügisel, ei ole enam nii efektiivsed.”

Inga Lunge kannab näitlejana igal õhtul grimmi, aga ta nendib, et see pole nahale enam sugugi nii kurnav kui varem ja jumestajad kasutavad väga häid tooteid. Suurt rõhku pannakse ka grimmieelsele ja -järgsele nahahooldusele. “Mul on hästi vedanud, et teatri grimeerijad käivad apteekides ja toovad erinevaid niisutavaid kreeme, mis sobiksid nii naistele kui meestele. Lisaks hoitakse silm peal, et peale etendust grimm maha ja nahk korralikult niisutatud saaks.”

Milliseid tooteid peaks ikkagi talvises näo-, keha- ja kätehoolduses kasutama? Milliseid koostisosi võiksid need sisaldada? Kuidas talvel tuhmi jumet värskendada? Kas talvel peab ka päikesekaitsetooteid kasutama? Kas isepäevituvad kreemid ikka on nahale ohutud? Miks on solaarium nahale väga kahjulik? Neile ja teistele küsimustele saad vastuse podcast’is!

1x
00:00

Saade valmis koostöös nahahooldusbrändiga Eucerin.