Inimestel, kes on harjunud, et nende käes on kontroll nii eraelulistes kui töistes asjades, on sellise praktika rakendamine keeruline, kuid on väga oluline lasta end mõnikord vabaks ja usaldada end täielikult kallima kätte. Kui sa ei suuda seda teha, on see ohumärk, sest kas tõesti tasub suhtes olla inimesega, keda ei saa usaldada, kelle kätte sa ei julge anda juhtimist voodis?

Kuidas anda partnerile täielik kontroll? Kõigepealt pead talle muidugi seda ideed tutvustama. Tal on võimalik teha voodis sinuga mida iganes ta soovib (jah, muidugi peate ka piirid paika panema!) ja mille kohta ta arvab, et see pakub sulle naudingut.

Tema otsustab kõike – milline on eelmäng, milliseid poose võtate, kas ja millal toimub järgmine tegevus, kas ja mis sul seljas on, kas su silmad või käed on kinni seotud või mitte, kas ja millal sa orgasmi saad. Kui sa mõtled, et see kõlab veidi nagu „50 halli varjundit” ega ole päris teie teema, siis küsi endalt lihtne küsimus: kas sa oled teie praeguse voodieluga siiralt rahul ega soovi midagi muuta? Kui vastus sellele on aus „jah”, siis võite selle kelmika idee tuleviku tarbeks meelde jätta.

Kes aga tunneb, et voodielu vajab tõesti värskendust, nende jaoks võiks see olla miski, mida juba varsti proovida. Lisaks põnevale seksiseiklusele hakkate teineteist rohkem usaldama ja kes teab, ehk jõuate kogemata korraks isegi tagasi oma mesinädalate faasi...

Allikas: Mind Body Green

Jaga
Kommentaarid