Küpsemise lugu
Hannah Hintlian (27) on võlur. Olgu, tegelikult küll kondiiter, aga pärast tema siidja tekstuuriga vanillikoogi proovimist on eksimine inimlik. Hannah teab, et köögis tasub hinnata rammusat koort ja priskesti võid, elus aga väärtustada klaas-on-pooltäis-suhtumist. See kolmainsus on tema püha retsept, mis avanud uksed ka Michelini tärnidega köökidesse.
Hannah’ teekond tippkondiitriks on pigem justnagu filmis kui sirgjooneline proosa. Ta on sündinud ja kasvanud Californias, teades juba väikese tüdrukuna, et toidu puhul pole mõtet kompromisse teha — kui ta seitsmeaastaselt emale teatas, et söök taldrikul ei maitse, vastas ema, et tee siis ise. Sellest piisas.
Hannah on töötanud kondiitrina Los Angeleses ja San Franciscos, õppinud meistritelt nii Taanis kui ka Rootsis. Olgugi et kokanduskoolist kukkus ta välja (“Ma kulutasin koolile palju raha, aga see, mida vastu sain, polnud selle vääriline”), on ta omandanud oskusi maailmakuulsas Los Angeleses asuvas restoranis Bouchon ning lihvinud neid San Franciscos kolme Michelini tärniga pärjatud maitsete mekas Quince.