Laienda õhtust näohooldust ka rindkerele

Kui sul on õhtuti kombeks oma nägu sügavpuhastada või kasutada mõnda kindlat seerumit, siis puhasta hoolikalt ka dekoltee piirkonda. Või tupsuta sinna veidi seerumit. Kui sul on seal punnikesed, mis ei kao, siis ei piisa ju pelgalt dušigeeliga pesemisest.

Ära unusta päikesekreemi

Praegu, riiete alla ei ole seda jah vaja määrida, aga kui kevadine päike muutub soojemaks ja sa mõtled, et aia päikesepoolses nurgas võiks juba õlapaeltega pluusiga päevitada, siis tasub päikesekreem näppu haarata. Just nagu nägu muutub kiiresti vanaks ja kortsuliseks, kui seda päikese eest ei kaitse, juhtub sama ka rindkerega.

Vajad ehk rohkem kollageeni

Vanusega kaasneb ka naha loomulik kollageeni vähenemine. Konsulteeri arstiga, ehk peaksid hakkama seda juurde võtma. Nahale võivad tekkida punnikesed, kui kehas on midagi paigast ära ja see võib juhtuda ka kollageeni puuduse tõttu.

Maga selili

Ehkki see soovitus võib külili või kõhuli magajate jaoks tunduda tõelise luupainajana, võib sellest rindere katvate punnide suhtes tõesti kasu olla. Ehk harjud isegi uue magamisasendiga ära? Kui ei proovi, siis ei saa ju teada ka.

Proovi nahka õrnalt koorida

Dermatoloog Idriss soovitab juhul, kui vistrikud ei taha kuidagi taanduda, õrnalt nahka koorida ja küsida selleks apteegist nõu. Et olla kindel, ega sa kogemata allergiline ei ole või oma nahale liiga ei tee, tasub alguses proovida väikese nahapinna peal ja jälgida, kuidas see täpselt mõjub.

Proovi retinoide

Idriss soovitab mõelda ka retinoidide (A-vitamiini looduslikud ja sünteetilised vormid) kasutamise peale. Ehk kasutad neid juba regulaarselt oma näohoolduses? Siis võid proovida seda ka rindkerele määrida, kuid ole koguse suhtes ettevaatlik. Vähem on alati parem, see kehtib ka siin.

Mida peaks vältima?

Dermatoloog Idriss sõnab, et kui asi puudutab rindkere vistrike hooldust, siis peaks kindlasti vältima alkoholi sisaldavaid tooteid, sest need kuivatavad liigselt nahka ja lõpptulemus võib olla ebameeldiv. Ja samuti ei tasu vistrikulist piirkonda päris mitu korda päevas ka pesta, sest ka dušigeel ja liigne vesi kuivatavad seda piirkonda ja lõpuks võib tekkida aina rohkem vistrikke.

Allikas: Mbg lifestyle

Jaga
Kommentaarid