Toetajad täidavad klaasi

Brigitte peab oma edu saladuseks oma toetajaid ja seega teab, kui oluline on toetuse mõju oma eesmärkide saavutamisele. Tema teekond iseenda leidmise ja enesekindluse saavutamiseni sai alguse perekonna toetusest juba varajases eas. „Tulen perekonnast, kus mu vanemad lubasid mul alati olla mina ise. Ma ei pidanud käituma mitte mingite reeglite järgi. Mul oli vabadus ennast ise avastada ja kujuneda selliseks, nagu ma olen.” Enesele teadmatagi oli see hea ettevalmistus kriitikarohkeks tulevikuks. Nimelt õppis ta hoolima nende inimeste arvamusest, kes on talle lähedal, ja ignoreerima nende oma, kellega ta ennast kuidagi isiklikult ei seosta.

„Mind rünnati korduvalt sellega, et ma olen paks.”


Brigitte tõdeb, et tal oli 4–5 aastat tagasi kuulsaks saades meedia suure tähelepanuga raske harjuda ja see kõik tegi talle väga haiget. „Mind rünnati korduvalt sellega, et ma olen paks. Loomulikult läks see mulle korda. Sain aru, et kriitikast tuleb alati võtta see, mis on tähtis, ja siis asuda tööle.” Brigitte jaoks oli lahenduseks õiged näohooldustooted, trenn ja sobivad riided. Ta tunnistab, et kuigi kõik need väikesed asjad, mis ta enda jaoks tegi, aitasid teda sammukese lähemale enesekindluse saavutamiseni, sai sellel teekonnal määravaks toetus. Ta selgitab: „Kõige negatiivse taustal olen igapäevaselt üle külvatud positiivsusega, mida saan inimestelt, kes mind armastavad ja toetavad. Nendeks inimesteks on mu lähedased, aga ka kõik teised, kes mind usaldavad, olgu need siis koostööpartnerid või fännid. Sa kas näed klaasi pooltühjana või sa näed, et see klaas on pooltäis, ja alati on võimalik näha, et klaas on pooltäis. Seega ei tähenda minu jaoks see tiitel seda, et ma olen kõige seksikam naine, vaid seda, et ma olen üks julge naine, kellel on imeliselt toetavad fännid. Naised, toetame üksteist, sest me kõik oleme imelised!”

„Alati on võimalik näha, et klaas on pooltäis.”

Brigitte tunneb ennast printsessina muinasjutulises Wisteria Lane’i push-up-rinnahoidjas, tangades ja sukahoidjas

Üks suurimaid väljakutseid teekonnal iseenda armastamiseni on Brigitte sõnul olnud negatiivse tagasisidega tegelemine. „Mulle meenub üks mõte, mida mu eluaegne parim sõbranna mulle ütles: „Need inimesed, kellele sa ei meeldi, need õnnetud ja vastikud inimesed, teevad alati palju rohkem häält ja tõmbavad alati palju rohkem tähelepanu. Sellepärast tekib tunne, et kogu ümbritsev maailm vihkab sind.“” Ta tõdeb, et oluline murdepunkt sellest üle saamiseks oligi Eesti seksikaima naise tiitli võitmine. „Ma nägin, et kümned tuhanded inimesed armastavad mind. Nad vaatavad mu blogi, nad vaatavad mind televiisoris. Mulle jõudis kohale, et see inimene, kes ütleb sinu kohta midagi halvasti, tuleb enamasti nõmedast kohast. Need on inimesed, kes on tõenäoliselt kadedad või siis nad lihtsalt ei ole enda eluga rahul, ja miks ma peaksin vastu võtma kriitikat inimeselt, kelle käest ma ei läheks nõu küsima.”

„Miks ma peaksin vastu võtma kriitikat inimeselt, kelle käest ma ei läheks nõu küsima.”

Kõige tähtsam on Brigitte arvates teha iseendaga rahu. Siinkohal ei ole vahet, kas oled kuulus ja probleem on meedias, vaid tasub meeles pidada, et sa ei pea püüdma jõuda iga konflikti korral igale inimesele alati kohale. Need inimesed, kes on sinu ellu loodud, mõistavad sind, ilma et sa peaksid ennast isegi selgitama. „Minu soovitus on suhelda inimestega, kelle eesmärk on sind mõista. Väga paljude inimeste eesmärk on sind mitte mõista või lausa hukka mõista. Nende inimestega tegelemine on oma energia prügikasti viskamine. Seda energiat peaksid sa tegelikult kasutama iseenda arenguks. Lase vabaks need inimesed ja sa saad vabaks.”

Enesekindlus seisneb õnnelik olemises

Brigitte sõnul põhineb kogu tema karjäär ja saavutatud edu sellel, et ta on enesekindel. Samas tunneb ta, et tema siht ei ole kunagi olnud olla enesekindel. „Ainus eesmärk, mis mul on alati olnud, on olla õnnelik. Täna saan öelda, et olen õnnelik inimene. Kui ma midagi tahan, siis ma töötan selle nimel. Mul on unistused ja ma ei luba endal leppida vähemaga. Kas see on enesekindlus? Las siin teeb juba igaüks omad järeldused.”

„Sul on üks elu ja sina oled iseenda elu arhitekt. Seega vali endale lähedale kõige parem mees maailmas, kõige paremad sõbrannad maailmas ja kõige parem töö maailmas. Unista suurelt, sest need, kes unistavad suurelt, võivad palju saavutada ja enamasti saavutavadki, kui nad endasse usuvad ja selle nimel piisavalt tööd teevad.” Ta usub, et ükskõik millised on su unistused, on peamine, et iga päev enne magamaminekut tunneksid: „Jah, ma elan oma elu kõige paremal võimalikul viisil. Ma olen õnnelik.”

„Sul on üks elu ja sina oled iseenda elu arhitekt.”

Brigitte särab Wisteria Lane’i ööriietes, topis ja šortsides, mis kohtlevad teda kui seitsme kuningriigi valitsejannat

Kuid kuidas olla õnnelik, kui sa ei ole endaga rahul? Meil kõigil on oma kompleksid ja Brigitte sõnul ei ole tema mingi erand. „Kui sa ei ole endaga rahul, siis ma ei ole see inimene, kes ütleb sulle, et „issand, armasta ennast!”. Seda on nii lihtne öelda, kuid see on tegelikult täiesti tühi mõte, kui ma ei oska ennast armastada. Kui oskaksin, siis ma armastaksin ennast.” Brigitte soovitus on teadvustada endale oma kompleksi ja püüda seda lahendada.

„Mida me naistena ei tohiks mitte kunagi teha, on üksteise komplekside süvendamine. Mul on mitmed sõbrannad, kes on näiteks endale süstinud suuremad huuled või pannud kunstrinnad. Jumala eest, you only live once! Miks me peaksime teisi naisi hukka mõistma selle eest, mida nad oma kehaga teha tahavad? Kui see teeb sind õnnelikumaks, siis jumala eest, anna aga minna! Ära võta eesmärgiks olla enesekindel, võta eesmärgiks olla õnnelik, sest vaid nii saavutad mõlemad!” Brigitte usub, et kritiseerimise asemel peaksime hoopis aitama üksteisel oma unistusi saavutada. „Kui keegi küsib, kust ma sain oma riietuse või mis on need täpsed tooted, millega ennast ilusaks teen, siis olen alati see inimene, kes ütleb sulle lausa, kust sa need asjad saada võiksid. Minu eesmärk on, et me kõik naistena tunneksime ennast kõige paremini.”

Brigitte armastab iseennast unelevas Wisteria Lane’i balkonett-rinnahoidjas ja püksikutes

Sinu võimuses on luua endale elu, millest unistad

Brigitte on lapsest saati teadnud, kes ta on ja mida ta teha tahab. Enda sõnul on ta alati nautinud esinemist ja olnud see inimene, kes ütleb oma arvamuse julgelt välja. „Kui ma olin 4-aastane, ütlesin oma emale, et ma saan kuulsaks.” Naistele, kes ei tea veel, mida nad tulevikus teha tahavad, soovitab ta alati kuulata oma südamehäält. „Kui unistad, siis ära unista konkreetselt. Ära unista, et ma pean kohe ära valima õige eriala või minema pärast gümnaasiumi ülikooli. Sina teed oma sammud täpselt õigel ajal, siis kui on sulle sobiv. Usalda ennast, sest endasse uskudes jõuab õige otsus ise sinuni, siis kui on käes sinu aeg. Küsi nõu, aga jää siiski endale kindlaks. Meil kõigil on olemas südamehääl, ära karda elada selle järgi.”

„Meil kõigil on olemas südamehääl, ära karda elada selle järgi.”

Brigitte usub, et igaüks saab elada oma unistuste elu, kui oskab olla tänulik selle eest, mis tal juba olemas on. „Unistuste elu on suhteline mõiste. Loomulikult tahaksin elada kolmesajaruutmeetrises majas, et mul oleks lahtise katusega auto või unistuste prints, aga see, et mul neid ei ole, ei tähenda, et mu elu oleks kuidagi vähem unistuste elu. Unistuste elu on tegelikult suhtumine. Olen alati tänulik selle eest, mida mulle antakse, ega ole kunagi kade või õel kellegi teise suhtes sellepärast, mida mul veel ei ole. Olen tänulik juba kasvõi selle eest, et mul on hea tervis, mul on olemas vanemad ja mul on katus pea kohal. Juurde saab tulla ainult sinna, kus on juba piisavalt. Keskendu heale ja siis saab kõik minna veel paremaks.”

„Unistuste elu on tegelikult suhtumine.”

Brigitte kannab armastusejumalannast Aphroditest inspireeritud asümmeetrilist trikood

Mida Brigitte oleks soovinud teada viis aastat tagasi, enne oma karjääri õide puhkemist, on see, kui oluline on valida enda kõrvale õige kaaslane. „Tunnen, et karjääriga olen täna suurepärases kohas ja siinkohal ei ole ma sugugi saavutanud kõike, mida veel tahaksin. Usun, et oleksin ilmselt suutnud tänaseks saavutada veel rohkem, kui minu kõrval oleks olnud inimene, kes mitte ainult ei kohtle mind hästi, vaid ka toetab minu unistusi,” jagab Brigitte. „Mul on ümber sõbrannad, kellel on imelised mehed. Mehed, kes hoiavad neid nagu kuningannasid. Tunnen, et olen valinud enda kõrvale valesid mehi, sest ma ei ole neilt saanud seda kohtlemist, mida ma väärin ja mida ma tean, et ma ise annan. Seega vali enda kõrvale keegi, kes sind hoiab, täpselt nagu mu sõbrannade mehed hoiavad neid.”

„Vali enda kõrvale keegi, kes hoiab sind kui kuningannat!”

Oma noorest east hoolimata on Brigitte paljudele suureks inspiratsiooniks just oma südikuse ja töötahtega. Kui küsisime talt, kes on tema eeskuju, saime vastuseks, et teda inspireerib iga inimene, kellega tema teed kohtuvad. „Mind inspireerib iga inimene, kellega ma vähegi pikemalt rääkima satun. Oskus märgata inimesi enda ümber on äärmiselt oluline, sest absoluutselt kõikidelt on midagi õppida. Näiteks ühe oma parima sõbranna puhul hindan ma väga seda, kuidas ta on nii rahulik, nii graatsiline, nii positiivne. Agne Vaheri puhul mulle väga meeldivad ta riided. Teie, BonBoni naiste puhul hindan seda, kuidas te suudate kokku sobitada erinevaid värve, erinevaid lõikeid ja teha suurepärast pesu. Grete Lill inspireerib mind sellega, kuidas teha head meiki, ja mu enda ema inspireerib mind sellega, kuidas olla karjäärinaine ja samal ajal ka suurepärane ema. Inspiratsiooni on igal pool, kui me oskame seda ainult märgata.”

„Ära lepi vähemaga, kui sa väärt oled, aga samas ära allu ka ühiskonna survele saavutada kõik väga kiiresti. Naised, ärme lase bioloogilisel kellal mõjutada meie valikuid ja meie mõtteid. Vaid niimoodi ennetame depressiooni ja keskeakriisi. Keskendu oma karjäärile ja leia oma kõrvale inimene, kes aitab su karjäärile kaasa, mitte ei hoia sind tagasi.” Brigittet võib lähitulevikus näha mitme koostöö esiotsas või külastades vestlusõhtut „Head tüdrukud nii ei tee”. Soovitame kindlasti kuulata ka tema Sky Plusi podcast’i ja jälgida tema blogi. Hetkel töötab ta oma elulooraamatu kallal ja usub, et sügisel võib teda juba jälle näha püsivamalt televiisoris mõnda saadet juhtimas.

Brigitte püüab oma unistusi haldjalikult õrnas, kuid vapustavalt enesekindlas Wisteria Lane’i komplektis: push-up-rinnahoidjas, tangades ja sukahoidjas

Milline naine on seksikas?

„Kui räägime enesekindlusest, siis algab kõik hästi sobivast ja kaunist pesust,” on Brigitte veendunud. Ta toob näiteks olukorra, kus Kris Jenner ütles Kim Kardashianile, et ta alati kannaks match’ivat pesu, sest see annab selge signaali teistele, et sul on oma elu kontrolli all. „Tegelikult hea pesu ei ole ainult teiste jaoks. Ennekõike on see sinu enda jaoks. Ma arvan, see on isegi tehtud teaduslikult selgeks, et kui sul on uus ja ilus seksikas pesukomplekt seljas, tunned ennast kohe paremini ja teised inimesed kohtlevad sind ka paremini. Lisa juurde õige lõhnaõli, õige meik ja õiged riided ning maailm on sinu.”

Brigitte kannab kahte tüüpi pesu. Ta usub, et igal naisel peaks kapis olema erilisem ja seksikam pesu, mis on mõeldud erilisteks juhtudeks elus. Teine komplekt peaks olema hästi istuv igapäevane pesu. „Minu jaoks on oluline, et pesu hoiaks hästi ja kallistaks mind hellalt. Isegi kui erinev pesu on sobilik erinevateks olukordadeks, peaks pesu alati olema naiselik ja andma mulle selle enesekindluse, mida ma vajan.” Lisaks peab ta pesu puhul väga oluliseks, et selle toon rõhutaks kandja unikaalset ilu. „Soovitan kõikidel teha kindlaks, millised on need toonid, mis sind kõige paremini komplimenteerivad. Seda saab teada näiteks guugeldades või vastava spetsialisti juures konsultatsioonil käies. Minu toonid on helelilla, helesinine ja must. BonBoni kevadsuvise kollektsiooni pesu on just nendes toonides, tänu millele tundsin ennast pildistamisel enesekindlamalt ja seksikamalt kui kunagi varem. Seega tee selgeks, millised lõiked ja millised värvid sulle sobivad, ning osta vähem, aga osta kvaliteetset. Ja ma arvan, et BonBoni tiim kirjutab kindlasti sellele mõttele alla.”

Brigitte valitseb enesekindlalt iseenda maailma jumalikus Aphrodite asümmeetrilises trikoos

Seksikus tähendab, et hoolid teistest, kuid ei unusta iseennast. Seksikas naine arvestab nende kriitikaga, kelle käest küsitakse arvamust. Seksikas naine teab enda väärtust ja ootab lugupidamist. Seksikas naine lahkub olukordadest, mis teda ei teeni. Seksikas naine hoolitseb enda vaimse ja füüsilise tervise eest – ta on tervislik ja ta ei ole mürgises suhtes ei iseenda, oma kallima ega oma sõbrannadega. Me kõik oleme seksikad, kui jääme iseendaks ja julgeme teha enda jaoks parimaid valikuid. „Minu jaoks on pesu ja seksikuse vahel lahutamatu seos. BonBoni pesus tunnen ennast elegantse, seksika ja naiselikuna. Just niimoodi tunnen end oma kehas kõige mugavamalt, kõige rohkem iseendana. Seksikas naine on enesekindel ja enesekindel naine valitseb maailma,” ütleb Brigitte enesekindlalt.

BonBon Lingerie naiskond tänab Brigittet südamest avameelse ja sisuka vestluse eest. Meie jaoks jääd sa alati seksikaimaks naiseks. You go girl!

Jaga
Kommentaarid