02.04.2021, 11:00
ÜLEVAADE | Eksperdid annavad nõu: kuidas koostada pulmamenüü, mis sobiks kõigile külalistele?
Toidule on igas pulmas suured nõudmised — menüü peab vastama peo iseloomule ja paiga atmosfäärile, sobima pruutpaari maitsega ning loomulikult olema kõikidele isuäratav. Plus Cateringi teenindusjuht Mihkel Mägi ja peakokk Rando Volkov annavad nõu, kuidas koostada pulmamenüü, mida saaks nautida iga külaline.
FOTO:
Toit on pulmas ülioluline
“Kuigi noorpaaril pole pulmas tihti aega süüagi, siis kohale tulnud külalistel on seda kindlasti. Pulmadeks toitlustust planeerides tasuks mõelda, mida te ise pulmakülalisena sooviksite,” ütleb peakokk Rando. “Mõelge, milline on teie pidu ja kes on külalised. Keskaja stiilis pidu ja fusion-stiilis toit ei sobi kokku. Veenduge, et toitu oleks piisavas koguses ja laias valikus,” rõhutab ta.