2. Kui soeng ei ole korras, ei näe naine ka viimistletud ega täiuslik välja. Ilmaasjata ei ole sassis krunn niivõrd paljude naiste lemmik.

3. „Selles vanuses ei tohiks enam kanda…” Vale puha! Tänapäeva naised kannavad hea meelega kõrgeid kontsi ka siis, kui nad on üle 70 aasta vanad. Miks mitte?

4. Lohvakaid riideid kandes näed tüse välja. Järjest enam on moes suured t-särgid, laiad püksid, suured ja mugavad pusad. Riideid omavahel õigesti kombineerides jääb tulemus stiilne, mitte tüsedusele viitav.

5. Suured ja vormitud riided peidavad kehavigu — ei, pigem vastupidi. Tüsedad naised, kes soovivad mingil põhjusel oma kõhtu varjata, võiks vöökohale sättida hoopis mõne elegantse vöö.

6. Ei pikkadele juustele peale 40ndat eluaastat? Kes küll selle peale tuli? Ka keskealised naised võivad pikki juukseid kanda, kui nad soovivad.

7. Käekott peaks olema toon-toonis jalanõudega. Ka vägagi iganenud müüt. Kes vähekenegi tänaval ringi vaatab, näeb, et praegu kantakse ka peente käekottide juures hoopis mugavaid tenniseid.

8. Riietuses ei tohiks olla rohkem kui kolm erinevat värvi. Aga miks mitte? Kasuks tuleb lihtsalt oskus palju erinevaid värve omavahel kokku sobitada. Kanna mida tahad!

9. Värvilised riided ei sobi mulle, seega ma eelistan igas olukorras musta. Jah, must võib sinu eelistus olla, aga anna endale aeg-ajalt võimalus.

10. Naised peaksid kandma ainult naiselikke riideid. Kui sul tekib soov osta endale mõni meeste t-särk, siis miks peaksid sa veel teist korda mõtlema? Kanna seda, mis on sulle mugav ja tõesti, ammu on möödas ajad, kus naised tundsid, et nad peavad end iga päev üles lööma ja kandma peeneid kleite ning kingakesi.

11. Sa ei tohiks koos kanda rohelist ja roosat, sest need ei sobi omavahel. Aga leia õiged toonid ja kanna mõnuga!

12. Nahast riided on provokatiivsed. Ka kellegi veider väljamõeldis. Nahast saapad, jakid ja püksid on moes ja näevad šikid välja.

13. Vintaažrõivaste kandmine jätab sinust vana mulje. Praeguse aja teismelised avastavad järjest enam 80ndate ja 90ndate aastate moodi ja keegi neist ei näe ju vana välja? Hetkel on just õige aeg nostalgitseda.

14. Tätoveeringud ei peaks näha olema. Mõni konservatiivsema mõtteviisiga inimene arvab tõesti nii, aga kui sa armastad oma tätoveeringut, siis kanna seda uhkusega.

15. Tikk-kontsad sobivad kõigile. Need raskesti kantavad kingad kaunistavad naist siis, kui ta oskab nendega kõndida ja teeb seda enesekindlalt. Küll aga oleme me kõik näinud ööklubide juures munakivide peal koperdavaid švipsis olekus naisi ja nende puhul tekib küll mõte, et ehk oleks nad võinud valida endale õhtuseks väljaminekuks veidi mugavamad jalavarjud…

16. Halle juukseid peab tingimata värvima. Võib, kui sa seda soovid, aga ka hallid juuksed võivad stiilsed ja vinged välja näha, kui sa lõikad endale soengu, mis sulle sobib.

Allikas: Brightside