White usub, et prints Philip ei pruukinud seda ise küll mõista, aga tegelikult seadis ta meeste moemaailmas paika nii mõnegi standardi. Aastate jooksul kandis ta regulaarselt Savile Row ülikondi ning armastas väga ka traditsioonilisemaid rõivaid valmistavaid brände, näiteks Gieves & Hawkes’i, Kent’i, Haste & Lachter’i and Turnbull & Asser’it. Tema rõivad olid alati hästiistuvad ja vägagi klassikalised, sageli tumesinised.

Vabal ajal armastas prints kanda mugavamaid rõivaid, näiteks polosärke ja eest nööbitavaid linaseid särke. “Alates polosärkidest, fliisidest ja pükstest kuni hästiistuvate Savile’i ülikondadeni välja, tal oli suurepärane, klassikaline härrasmehe stiil,” lisab Rochelle. “Ta eelistas lihtsust, aga vahel lisas rõivastusele värvi aksessuaaridega, näiteks lipsu, vesti või peakattega.”

Ühe printsi armastatuima moemaja Turnbull & Asser’i loominguline juht Becky French ütles samuti The Telegraphile: “Prints Philip oli üks paremini riietuvaid mehi maailmas. Kuni 99. eluaastani nägi ta alati veatu välja, kandes tumesinist pintsakut, särki ja lipsu. Ta polnud kunagi moeori, vaid teadis, kuidas ta soovib riietuda ja muutis selle stiili pea sajandi jooksul täiuslikuks.”

Allikas: Daily Mail