Esimene juukse-filler maailmas – Dr. Cyj Hair Filler – on välja töötatud innovaatilise peptiidkompleksi, ristseotud hüaluroonhappe baasil ning on mõeldud juuksekasvu stimuleerimiseks ja peanaha taastamiseks. Dr. Cyj Hair Filler parandab juuste mikrotsirkulatsiooni ja toitmist, mis kiirendab oluliselt juuksekasvu ning peatab juuste väljalangemise. Samuti aktiveerib uinunud juuksefolliikulid, tugevdab õhukesi, rabedaid juukseid ja taastab nende elujõu.

Peanaha stimuleerimine filler’iga – mis protseduur see on ja kellele see sobib?

Protseduur sobib mitte ainult nendele, kellel on õhukesed juuksed, vaid ka neile, kes on märganud juuste väljalangemist stressi tõttu. Juukse-filler aitab lahendada ka tõsisemaid olukordi, milleks võib olla alopeetsia nii naistel kui ka meestel või juuste väljalangemine pärast juuste siirdamist. Preparaadi koostisesse kuuluvad peptiidid, mis täidavad konkreetseid ülesandeid. Iga peptiid vastutab ühe funktsiooni eest:

  • folliikuli embrüonaalsete rakkude stimuleerimine uue kihi moodustumiseks;
  • juuste väljalangemise peatamine, juuste kasvu anageense faasi pikendamine;
  • peanaha ja juuksejuurte toitmine;
  • juukserakkude kaitsmine stressi, UV-kiirte ja muude kahjulike välistegurite eest, mis põhjustavad folliikulirakkude apoptoosi;
  • uue kollageeni tootmise stimuleerimine;
  • juuste depigmentatsiooni pärssimine;
  • ristseotud hüaluroonhape niisutab intensiivselt juuksefolliikulit, stimuleerib fibroblaste, toimib antioksüdandina.



Sabina, vipMedicumi kliiniku spetsialist: preparaat aitab nendes olukordades, kui lootus on juba kadunud

„Juukse-filler on unikaalne Korea preparaat, mis aitab inimestel taastada juukseid nendes olukordades, kui lootus on juba kadunud. Juba pärast 1–2 protseduuri võime märgata patsiendi peanahal niinimetatud beebijukseid. Aja möödudes muutuvad juuksed tugevamateks ning patsiendid saavad tagasi enesekindluse ja tunnevad ennast õnnelikumana.

Iga patsiendi jaoks valitakse kuur individuaalselt, lähtudes peanaha ja juuste seisukorrast. Maksimaalne kuuri pikkus on 4 protseduuri. Pärast kuuri läbimist saab teha ka peanahka toetavaid protseduure: meso- või plasmateraapiat,“ ütleb Sabina.

*Aprillis kehtib protseduurile tutvumishind (tavahind 189 eurot).

Uurige peanaha stimuleerimise kohta juukse-filler’iga lähemalt SIIN.

Jaga
Kommentaarid