JÄÄR, otsid pidevalt põnevust ja n-ö väljakutset. Sind võib rõõmsaks teha ka lihtsalt see, et saad kellelegi, kes sind väga ihaldab, lihtsalt korvi anda.

SÕNN, tahad küll väga oma armsamale lojaalne olla, aga sind sütitab sensuaalsus ja ilu ning seetõttu läheb su pilk aeg-ajalt ekslema.

KAKSIKUD, oled sa natuurilt kahepalgeline ja sul hakkab kiiresti igav. Seetõttu otsid pidevalt olukordi, mis su elu natukenegi põnevamaks muudaksid.

VÄHK, on sul väga lihtne inimestega suhteid luua ning mida rohkem keegi sulle emotsionaalselt meeldib, seda rohkem temast huvituma hakkad.

LÕVI, armastad sa armastada ja samuti armastad sa väga iseennast. Sa lihtsalt ei suuda vastu panna, kui keegi sind ihaldab.

NEITSI, oled küll loomult inimene, kes pühendub vaid ühele inimesele, aga kuna su armastuse keel on ilmselt “teenindamine”, siis kui keegi sinu heaks midagi teeb, oled sa temast lihtsalt liiga võlutud, et vastu panna.

KAALUD, suudad sa ilmselt ka une pealt kellegagi flirtima hakata ning sulle meeldibki, kui su elus on mitu huvitavat inimest.

SKORPION, oled ekstreemselt seksikas ja võrgutav inimene ning sa tead seda. Kui keegi sinus iha tekitab, on sul end raske kontrollida.

AMBUR, oled loomult pisut kaootiline inimene ja otsid oma ellu pidevalt seiklusi. Monogaamia pole miski, millesse sa päriselt usud.

KALJUKITS, oled küll väga lojaalne ja suudad end tagasi hoida, lisaks hinnatakse sind su aususe ja enesevalitsuse pärast, aga kui kedagi petad, siis ilmselt oligi see suhe juba lagunemas. Inimene, kellega afääris oled, peab olema seda väärt.

VEEVALAJA, köidab sind eelkõige vabadus. Sulle meeldivad erilised inimesed, olgu nad kasvõi kuulsad, ning kui mõni rokkstaar sinuga flirtima kukub, on asi juba põhimõtteliselt otsustatud.

KALAD, oled hooliv ja tundlik inimene ning fantaasia romantikast võtab su põlvist nõrgaks.

Allikas: Elite Daily