Soovid, et keegi sind naerma ajaks? Vajad sõpra, kes ei võtaks elu liiga tõsiselt ja sind aeg-ajalt naerutaks.

SÕNN: Zooey Deschanel (Kaljukits)

Sõnnid on küll väga enesekindlad inimesed, aga kas poleks tore, kui su elus oleks ka mõni inimene, kelle huumorimeel aitaks sul end vahel lõdvaks lasta?

KAKSIKUD: Reese Witherspoon (Jäär)

Kui tunned end kurvana, suudaks Reese alati su tuju parandada. Lisaks on ta alati valmis sinuga klaasikese veini kõrvale tüdrukute juttu ajama.

VÄHK: Drew Barrymore (Kalad)

Kalade tähtkujust sõbranna on Vähile kõige sobivam, sest te mõlemad teate, kui oluline on teineteise jaoks aega leida ja ülejäänud maailm korraks unustada.

LÕVI: Freida Pinto (Kaalud)

Sinu ideaalne sõbranna on keegi, kes suudab tasakaalustada su kirglikku ellusuhtumist ja Kaalude tähtkujust Freida sobib selleks täiuslikult.

NEITSI: Julia Roberts (Skorpion)

Sinu üks eesmärke on armastada ja olla armastatud ning kes oleks selleks sobivam kaaslane kui tähemärkide kõige sümpaatsem liige, Skorpion?

KAALUD: Jennifer Lawrence (Lõvi)

Väga sotsiaalse inimesena otsid oma ellu otsekoheseid ja enesekindlaid inimesi. Jennifer Lawrence on just selline sõbranna.

SKORPION: Beyoncé (Sõnn)

Sõnni tähemärgist sõbranna jaoks ei ole probleem jagada oma edu kellegagi, kes on täpselt sama pühendunud ja töökas nagu tema ise.

AMBUR: Oprah Winfrey (Veevalaja)

Oprah on täiuslik sõbranna, kes aitab vahel su tõsisemat poolt pehmendada ja maailma hetkeks läbi roosade prillide näha.

KALJUKITS: Adele (Sõnn)

Teie kaks olete täiuslik paar. Tema sihikindlus ja vankumatu püsivus on suurepärane lisand sinu praktilisele meelele ja oskusele ülesandeid lahendada. Kahekesi suudate maailma vallutada.

VEEVALAJA: Amanda Seyfried (Ambur)

Sinu jaoks ei ole keeruline sõpru leida, aga raske on leida keegi, kes suudab pidada sammu su loomingulise meele ja intelligentsusega.

KALAD: Sofia Vergara (Vähk)

Sofia on valmis sind, tundlikku hinge, alati kallistama ja toob välja su rõõmsama külje. Saaksite suurepäraselt läbi.

Allikas: Purewow

Jaga
Kommentaarid