Tulemus? Grace’i sõnul on see “intensiivne kogu keha raputav kogemus.”

Kaks head asja koos

Kuigi orgasmid on sama unikaalsed nagu inimesed, siis räägitakse, et vaginaalsed orgasmid on sageli sügavamad kui kliitori stimuleerimise kaudu saadud orgasmid, mis võbelevad rohkem nahapinnal, kõditades nahka. Seega, kui need kaks ühendada, on kogemus veelgi võimsam ja sügavam, seeläbi fantastilisem.

Selleks, et koos partneriga sellist orgasmi kogeda, tasuks võtta sisse koerapoos või mõni asend, mille puhul vagiina on “peal”, näiteks kauboitüdruk, sest nende puhul saab vahekorra ajal kliitorit stimuleerida.

Samas on ekspertide sõnul “kombineeritud orgasmi” saamine lihtsam sooloseksi ajal, aga sel juhul tuleb tunda oma keha ja teada, mis sellele meeldib. Abiks tulevad ka mitmed sekslelud.

Georgia Grace'i samm-sammuline õpetus:

1. Asu käe, sõrmede või vibraatori abiga kliitorit stimuleerima. Leia tehnika, mis sind kõige rohkem erutab.

2. Mida rohkem erutunud sa oled, seda lihtsam ja nauditavam on leida ja stimuleerida G-punkti. Kui oled valmis, sisesta G-punkti stimuleerija vagiinasse, sättides positsiooni seni, kuni leiad naudingut pakkuva nurga. G-punkti leidmiseks sisesta sõrmed vagiinasse, sõrmed konksus naba suunas. Kui oled erutunud, tunned selle punktikese lihtsalt ära.

3. Katseta vibraatori erinevaid rütme, kuni aina rohkem erutud. Mängi surve, kiiruse ja rütmiga.

4. Kui oled valmis "tulema", asu kliitorit ja G-punkti samaaegselt stimuleerima, liikudes naudinguga samas rütmis.

5. Ära unusta hingata, liigutada, häälitseda ja end puudutada.

Allikas: Well+Good