“Olen feminist, aga püüan liikuda järgmisele tasandile — kõigi inimeste õiguste eest võitlemiseni,” ütleb kunstnik Marta Vaarik. Feminismist, naiste väest, Marta pidurdamatust energiast ja inspiratsioonist see lugu kõnelebki.

Kehad peegelpildis

12 lk mahukas galeriiloos peatume viie erinevas pikkuses ja kaalus naise keha lugu. Aga see ei ole järjekordne lugu sellest, kuidas kaalus alla võtta, vaid sellest, kuidas naised end oma kehas tundma on õppinud. See on lugu aktsepteerimisest, enda keha väärtustamisest ja enese vastu veidi parem olemisest.

Emotsioone süües

Kuidas tunda ära emotsionaalset söömist ja kuidas selle tüütu harjumusega lõpparvet teha? Mainumbris jagab oma kogemusi Aigi Vahing, kes on emotsionaalse söömisega seotud teemadega aastaid tegelenud. Kuidas tema sellest vabaks sa ja mida ta sulle soovitab?

Peolooma pihtimused

Koroona-aasta lood hõlmavad kõike, mis inimeste eludes toimub. Sealhulgas ka seda, mis on toimumata jäänud… Peod! PR-spetsialist kirjutab, kuidas ta peoloomana on aasta peaaegu peovabalt möödunud. Ta tunnistab, et selline elumuutus on teda isegi nõustaja juurde viinud…

Lummav ja maagiline Lõuna-Eesti

Anne & Stiil juhatab sind sel suvel läbi kaunite kodumaa paikade! Sel kuul rändame koos kuulsustega Lõuna-Eestis.