Mischa tunnistas, et jutud sellest, et ta tegelane Marissa kirjutatakse seriaalist välja, algasid tegelikult päris varakult, peale seda kui Rachel Bilsoni tegelane Summer peale esimest hooaega regulaarselt sarjas osalema hakkas, vahendab Buzzfeed.

”Lisaks oli palju kiusamist võtetel töötavate meeste poolt, mis oli väga nõme. Aga teate, ma armastasin seda seriaali ja ehitasin ise oma seinad üles, viisi, kuidas selle olukorra ja kuulsusega hakkama saada,” selgitas Mischa. "Ma tundsin lihtsalt, et mind ei kaitstud piisavalt."

Mischa lisas hiljem veel, et võttemeeskond oli tema vastu väga õel ja see polnud just ideaalne keskkond noorele, tundlikule tüdrukule, kellest on ootamatult staar saanud.

Olukord hakkas eskaleeruma teise hooaja keskel, kui intensiivne filmimine oli Mischa jaoks liig ja produtsendid andsid talle kaks valikud: "Kas sa tahad teha oma tööd ja purjetada päikeseloojangusse, potentsiaalselt tulevikus mingis kummalises televisiooni stsenaariumis naasta või me tapame su karakteri ning võid liikuda karjäärialaselt edasi, teha seda, mida tahad?" selgitas Mischa. "Mulle lihtsalt tundus, et see on minu ja mu tervise heaks parim."