Värvimisprotsessi juhtinud ELEVEN Australia rahvusvaheline koolitaja ja brändisaadik Melvin Royce Lane tutvustas muuseas ka 2021. aasta soengutrende. “Värske muutus meie kodusele “karantiinivälimusele” on kindlasti lühikeste soengute trend ning laines pikad juuksed. Loomulikult on ka moes “kodune segamini” krunn, mis jätab mulje, et sind ei huvita oma soeng, kuigi tegelikult huvitab küll,” sõnas Melvin.

ELEVEN Australia ilupidu

Samuti rääkis ta, miks tuldi välja uute julmusevabade värvidega. “Oleme elustiilibränd, kes kuulab inimeste tagasisidet ning teeb selle järgi otsuseid — meie toodete sisu koosneb kuni 95% looduslikest koostisosadest. Tänu sellele saavutame terved ja säravad juuksed.”

Juuksemodelliks olnud jumestaja Maret Ubaleht läbis tõelise makeoveri — heleblondist pastelselt roosaks. “Olen tulemusega väga rahul! Uus roosa juuksetoon ajendab mind olema veidi julgem ning annab minu välimusele värskust. Samuti on meeldiv teada, et kõik tooted on loodud keskkonna- ja loodusteadliku suunitlusega,“ lausus Maret.