Silmade tervise puhul on ülimalt oluline teadmine, et sinu prillipoel on kogemusi. Eesti Optik on vanim kodumaine prillipood, mis annab meile julguse öelda, et kogemusi on meil tõepoolest igaks olukorraks. Meie töötajad on läbinud erinevaid koolitusi, mis annavad oskuse leida kiire ja sobiva lahenduse iga kliendi personaalsest soovist või vajadusest lähtuvalt.

Eesti Optiku 19 kauplust pakuvad erinevaid lahendusi nii neile, kes vajavad optilisi prille, päikeseprille, läätsesid või kasvõi arvutiprille. Brändidest on esindatud tuntuimad kaubamärgid tervest maailmast ning kombineerides selle meie pikaajalise kogemusega, ongi tulemuseks üks väga hea ja laia valikuga prillipood.

Loomulikult on meie kauplused varustatud ka silmakontrolliks vajaliku tehnikaga ning e-pood on avatud iga kell ja iga ilmaga.

Lähemalt saad meie teenuste ja toodetega tutvuda juba kodulehel www.optika.ee või Facebookis.

Norman-Optika


Kõige laiema ja omanäolisema prillide valiku leiad Norman-Optikast. Esindame mitmeid brände, mida leiab vaid Norman-Optika prillipoodidest, näiteks Gigi Studios, Woodys, Eden Park jt. Optikamaailmas toimuvad suured muutused, kus vanade tuntud tegijate kandadele on astumas väga ambitsioonikad uued tegijad, kes suudavad ühendada tipptasemel tehnoloogia, innovatiivse materjalikasutuse, julged vormid ja värvid. Gigi Studios ja Woodys on pärit Barcelonast, mis on kujunenud n-ö uue laine keskpunktiks. Prilliklaase pakume erinevatelt tootjatelt väga laia valikut ja erineva hinnatasemega.

Norman-Optikast saab nii sinise valguse vastase kaitsega prilliklaasid kui ka prilliklaasid autojuhtidele ja erinevaid mitmevaatelisi prilliklaase. Ühevaateliste klaasidega prillid saame üldjuhul valmistada väga kiiresti ja soodsalt, tihti ka juba samal päeval. Kontrollime igas poes nägemist ja külastusaja saab broneerida mugavalt siit. Meil on e-poes üle 2000 prilliraamide ja päikeseprillide mudeli, mis annab põhjaliku ülevaate meie pakutust. E-poest on võimalik osta ka ühevaateliste klaasidega prillid või tellida kuni 5 prillipaari lähimasse esindusse proovimiseks. Lisaks saab veebist mugavalt tellida ka kontaktläätsed ja hooldusvahendid, erinevad prillitarvikuid ja prillipuhastusvahendid.

Tutvu valikuga kodulehel www.normanoptika.ee või Facebookis ja Instagramis.

Instrumentarium Optika


Instrumentariumist leiab igaüks endale sobiva hinnataseme ja disainiga prillid, mille kvaliteeti võib alati usaldada.

Prilliostja jaoks on tähtis mõista, kuidas kujuneb prillide hind – see sõltub laias laastus klaaside tüübist ning prilliraamide maksumusest, olulist rolli mängivad seejuures klaaside tugevus ja silmavahe ning raamide asetus silmade ees. Pole vahet, kas tegu on pluss- või miinusklaasiga, hinna kujunemisel on teguriks klaaside paksus ja diameeter.

Prilliraamide hinna määravad eelkõige kvaliteet, kasutatud materjalid ja see, kas raamid on kokku pandud käsitsi või mitte. Kahe esmapilgul sarnase prilliraami hind võib märgatavalt erineda, kuid kallimatel prilliraamidel on disainitud originaalmudel, kasutatud kvaliteetsemaid ja hinnalisemaid materjale ning kaunistusi.

Lisaks tavalistele päikeseprillidele pakub Instrumentarium prillikandjale ka laias valikus erinevaid optilisi päikeseprilliklaase – moekaid peegelklaase hõbedase, roosa, kuldse ja sinise läikega, praktilisi polariseeritud klaase meresõidu nautijatele ning spetsiaalselt autojuhtidele mõeldud päikeseprilliklaase Road. Optilised päikeseprilliklaasid on saadaval nii ühe- kui ka mitmevaatelistena. Sel hooajal on valikusse lisandunud ka optilised originaalklaasid Ray-Bani päikeseprillidele.

Instrumentariumil on 29 kauplust üle kogu Eesti ning kontaktläätsed ja päikeseprillid saad soetada mugavalt ka Instru e-poest.

Hoia silm peal meie uudistel Facebookis ja prillitrendidel Instagramis – kohtume Instrus!

Eagle Vision


Eagle Vision on üks Eesti vanimaid prillipoode ja oma pikaajalisele kogemusele toetudes suudavad nad pakkuda asjatundlikku teenindust ning kvaliteetset kaupa nii hinnatundlikule kui ka kõige nõudlikumale kliendile.

Eagle Visionil on kokku seitse kauplust, millest kolm Tallinnas ning ülejäänud Pärnus, Tartus ja Rakveres. Eagle Visioni esindussalong asub Tallinnas Draamateatri vastas aadressil Pärnu mnt 10. Selles ruumikas ja valgusküllases kaupluses on pandud suurt rõhku erinevate luksbrändide prilliraamide ja päikeseprillide valikule, ent samas leiab sealt sobivad prillid ka väiksemate eelarvete juures.

Eksklusiivseid mudeleid leiab Eagle Visionis kaubamärkide Tom Ford, Dior, Jimmy Choo, Giorgio Armani, Gucci, Saint Laurent, Boss, Porsche jt kollektsioonidest. Suur valik prilliraame ja päikeseprille on saadaval klientide lemmikbrändidelt Ray-Ban, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Polaroid ja uudisena on saabunud müügile Levi’se kollektsioon. Eagle Vision müüb ka Eesti prillitootja RÄHN puidust prilliraame ja valikust ei puudu ka prillid eri vanuses lastele.


Prilliklaasid, mida Eagle Vision pakub, on kõik mainekatelt tootjatelt: Tokai, Essilor, Hoya, Zeiss. Nende klaasitootjate valikus on olemas kõik võimalused ühevaateliste, progresseeruvate, arvuti- ja kontoriprillide jaoks, samuti spordiprillide ning optiliste päikeseprillide jaoks. Progresseeruvate prillide kandjatel tasub teada, et Eagle Visionis on võimalik tellida individualiseeritud Essilor Varilux X 4D prilliklaase, mis tagavad eriti pingevaba nägemise kõikidele kaugustele.

Nägemiskontrolli võimalus on olemas igas Eagle Visioni kaupluses ja sobiva aja saab mugavalt endale broneerida kodulehel oleva broneerimissüsteemi kaudu. Põhjaliku silmakontrolli käigus määrab optometrist sulle vajadusel uued prillid või kontaktläätsed ja annab asjatundlikku nõu silmade eest hoolitsemiseks.

Võid olla kindel, et Eagle Visionist leiad lahendused oma nägemismuredele ja uute kaunite prillide valimisel aitab sind asjatundlik personal.

Jaga
Kommentaarid