Ka Miina on oma armsamaga koos olnud 8 ja pool aastat. „Meil ei ole magamistoas veel kunagi igavaks läinud, kuid kui meil polnud veel n-ö toodetud mängu, vaid olid lihtsalt enda tehtud kaardid ning olime seda mängu mänginud umbes 4 või 5 korda, siis see mäng andis suhtesse kuidagi erilise vürtsi sisse. Selle mängu ajal pühendud sa andunult vaid teineteisele ja teed seda mitmeid tunde järjest. Seda peab ise proovima, seda on raske sõnadega edasi anda, kuidas see mäng aitab teineteist avastada ja leida,“ selgitab Miina, kelle sõnul on nad Priiduga hakanud selle mängu abil teineteisega palju avatumalt suhtlema. See on aidanud kaasa sellele, et paremini teatakse teineteise eelistusi ja osatakse üksteisele pakkuda just seda, millised on ootused, ka need kõige salajasemad.

„KAS TOHIN SELLE MÄNGU PÄRISELT VALMIS TEHA?“ See oli küsimus, mille Miina esitas mehele ühel septembrikuu päeval, mil paar sõitis oma maakoju. Priit, kes selle mängu oma kaasale mõeldes ellu kutsus, oli ideega päri. „Ta ütles, et tal ei ole midagi selle vastu ja nii ma siis otsisin kujundaja, kes joonistas mängukaardid ja tegi muudki kujundused,“ meenutab Miina, kelle sõnul käis kõik pärast seda juba väga kiiresti. Tänaseks on täiendusi saanud „Vaarikas“ jõudnud karpi nii eesti- kui ka venekeelsena ning on leitav Passiongames e-poest.

Miina räägib, et nende üllatuseks on mäng äärmiselt soojalt vastu võetud ning esimene partii müüdi läbi kordades kiiremini, kui arvestatud sai. Tellimusi tuli nii Eestist kui ka Soomest, Saksamaalt, Prantsusmaalt ja Hispaaniast. „See teeb meie meele rõõmsaks. Säärane vastuvõtt pani meid vaatama asjale hoopis suurema pilguga ning mõtlema sellele, kuidas muuta mängu veelgi paremaks. Töö selle suunas on olnud aktiivne ning töökoosolekud on meil mehega kodus ikka väga vahvad, teistmoodi ja täis erinevaid katsetusi,“ poetab Miina kelmikalt. Selle kõige tulemusena on 2021 aasta veebruaris ilmunud „Vaarikas“ saanud ka uuenduskuuri, kus on arvesse võetud meie mängijate tagasisidet. Õnnelikud ja rahulolevad mängijad on meie prioriteet. Vaatamata sellele, et uuenduskuuri saanud „Vaarikas“ on veel ahjusoe, on kindlasti mängule tulevikus oodata vallatut lisa.

Kuid need, juba mõnda aega paarisuhtes olnud kallimad, kes tunnevad, et vajavad teineteisega veedetud kvaliteetaega rohkem, soovivad õppida tundma oma partneri eelistusi ja kogema põnevust ning kirge koduseinte vahelt lahkumata, on „Vaarikas“ parim kaaslane selle eesmärgi saavutamisel. Mäng on välja töötatud nii, et see sobitub iga paari magamistuppa olenemata kasutajate eelistustest. Mäng koosneb kaartidest ahvatlevate ülesannetega, kuid komplekti kuuluvad ka tühjad fantaasiakaardid, mida iga paar saab ise täita, et panna kirja järgnev: mida soovid partnerile teha, ja mida soovid, et partner sulle teeb. Selle kaudu on võimalik edastada oma soove, millest tihti ei julgeta rääkida või välja öelda, kuid selle mänguga saab ka kõik oma salajasemad unistused teoks teha. Selle mänguga on võimalik pakkuda oma kaaslasele just seda, mida ta ootab. „Vaarikas“ võimaldab tundma õppida teineteise eelistusi. Tegemist on mänguga, mis pidevalt ühes mängijatega areneb ja mille kaudu on võimalik õppida tundma oma kaaslast veelgi sügavamalt.

Telli mäng või loe selle kohta lähemalt passiongames.eu

Jaga
Kommentaarid