Inspiratsiooniks oli Pöide, kust on pärit autori esivanemad. Ainest andsid nii Pöide rahvariided - naiste särgitikandilt on saadud värvid kui tuntud kultuurimälestis Pöide kirik oma detailide poolest. Väga kauniks leiuks osutus muuseumikogudest leitud Pöidest pärit pulma õllekannu kaane ornamentika.

Milliseid materjale on kollektsiooni valmistamiseks kasutatud ja miks?

Materjalidena on kasutatud 100% villast kangast, mis on soetatud kolimisjääkidena ning 100% linast kangast, eeskujuks naturaalsus ning ka ajalooliselt kasutatud kohalik kiud.

Millist sõnumit kollektsioon kannab?

Pöi kollektsioon esindab pärimusainesest huvitumist, selle kaasaegsesse ja kantavasse vormi toomist läbi autori loomingu ning juurte. Samuti on rõhutatud loodusliku materjali valikut.

Milles peitub kollektsiooni ainulaadsus?

Ainulaadseks teeb kollektsiooni autori käekiri ning inspiratsiooni materjali tõlgendamine. Ornamentika, millest on eeskuju saadud eriliste ehete näol ning põnevad värvikombinatsioonid.

Mis on 2 kõige märkimisväärset asja sinu kollektsiooni juures?

  1. Villane litter-tikandiga poolmantel
  2. Erilised õllekannu kaane ornamentikast inspireeritud ehted


Kellele on kollektsioon mõeldud? (mehed, naised, lapsed või nii meestele kui ka naistele)

Kollektsioon on mõeldud naistele.

Mis on sinu/teie eesmärk disainerina/disaineritena?

Minu eesmärk disainerina on luua heast materjalist rõivaid, mida on kliendil hea ja mugav kanda ning omavad sisulist ja visuaalset väärtust nii kandjale kui loojale.

Kuhu kavatsed/kavatsete oma tööga 5 või 10 aasta pärast jõuda?

Loodan tulevikus oma brändi kaudu pakkuda klientidele kvaliteeti igapäevaste ja killukest moodsat pärimust erilisemate rõivaste näol.