Hea valik on e-pood Naiselik.ee, mis toob eestlasteni maailmas kõrgelt hinnatud Valgevene pesutootja Rara Avise kauni ja särava loomingu. Pesupood otsis kaua koostööpartnerit, kelle mõttemaailm ja visioon ühtiks nende nägemuste ning ideedega naiselikust naisest. Missioon on algusest peale olnud äratada igas naises tunne, et ta on ilus, eriline ja ainulaadne.

Naiste enesehinnangut tõstab esiteks korsett Waist Trainer, mis aitab välja tuua võluva talje, kiirendada ainevahetust ja vähendada vööümbermõõtu. Spetsiaalsetele korsettidele lisaks leiab naiselikust tootevalikust aga ka seksikaid pesukomplekte, siidist kleite, hommikumantleid ja lummavaid bodisid.

2021. aasta pesukollektsiooni inspiratsiooniks on eri rahvuste muinasjuttudest ja legendidest pärinevad kaunid müütilised olendid ning kujutised. Pesumudelid on valmistatud heledast siidist ja lillemotiividega dekoorist. Mis saab olla naiselikum kui sulgede, pärlite või litritega kaunistatud pesukomplekt?

Naiselik.ee tooted on mõeldud naistele, kes armastavad kauneid ja elegantseid detaile. Kõik komplektid on valmistatud käsitsi ja armastusega!

Ainuke inimene, kellega sa elu lõpuni koos elad, oled sina ise. Väärtusta ennast!

Uudista rohkem:
Facebook
Instagram

Kaubamärgi FRIENDS pesu ja sokid on võitnud eestimaalaste südamed

Juba üle 25 aasta on Eesti ja paljude välisriikide tarbijate lemmikuteks kaubamärgi FRIENDS pesu ja sokid. Põhjust pole vaja kaugelt otsida – suurepärane materjalide kvaliteet, toodete eeskujulik istuvus ja mugavus, sobivad disainid ning väga mõistlik hinnatase on tihti tarbijate jaoks otsustava tähtsusega.

Teame ju kõik, et praeguste palavate suveilmade valguses tasub pesu valikul pöörata erilist tähelepanu selle kvaliteedile ja omadustele. FRIENDSil on mitmeid asjakohaseid soovitusi nii meestele kui ka naistele.

Kui rääkida meeste pesust, siis suvekuumuse ajal on eriti mugavad bambusviskoosist bokserid, kuna need on väga hästi hingavad ja juba looduslikult antibakteriaalsete omadustega. Klientide erilisteks suvelemmikuteks on kujunenud aga ka väga kvaliteetsed bambusest meeste ja naiste sokid.

Vahva uudisena kõigile naistele leiab FRIENDSi kollektsioonist väga laia valiku orgaanilisest puuvillast naiste pesu. Orgaanilist puuvilla hinnatakse iga päevaga aina enam, kuna see on kasvatatud kahjulike kemikaalideta ja pestitsiidideta, mis muudab materjali eriti naha- ja loodussõbralikuks.

FRIENDSi tooted on müügil kõikjal Eesti juhtivas jaekaubanduses ja veebipoes.

FRIENDSi kaubamärki kandvad pesu ja sokid on paljude Eesti tarbijate eelistatuim valik. Rohkem kui 25-aastane kogemus tootearenduses ja kompromissitu tähelepanu kvaliteedile on üheks põhjuseks, miks eelistatakse tooteid üha enam nii kodumaal kui ka paljudes välisriikides. Täiendavat infot ettevõtte tegevusest, keskkonnahoiu põhimõtetest ja tootekollektsioonidest leiad kodulehelt.

Uudista rohkem:
Facebook
Instagram

Revolutsiooniline enesekindlus BonBon Lingeriega

17 aastaga on Eesti käsitööpesu tootja BonBon Lingerie provokatiivsed ja mängulised tooted teinud ajalugu. Need on murdnud seksikusega seotud tabusid ja andnud Eesti naistele müstilise x-faktori, mis aitab neil iga päev enesekindlalt särada.

BonBoni naine teab, mida ta on väärt, ja väljendab seda oma suhtumises.

  • Ta võtab omaks enda naiseliku veetluse ega karda seda välja näidata.
  • Ta on optimistlik ja alati avatud uuteks väljakutseteks.
  • Temast kiirgab provokatiivset elegantsust, kuid ka salapära, et jätta üht-teist kujutlusvõimele.

Sina oledki BonBoni nägu. Oled oma elu autor ja BonBoni loo peategelane.

Kes juhivad maailma, sa küsid? Vastus on lihtne – naised. BonBoni missioon ongi naistele sellel teekonnal tiivad anda.

BonBoni suvesoodustus kuni –70% on täies hoos nii BonBoni uues e-poes kui ka esinduspoodides Tallinnas – Pärnu mnt 21, Nautica keskuses, Ülemiste keskuses ja alates 1. juulist ka Viru keskuses. Leia oma uus lemmikpesu juba täna!

Uudista rohkem:
Facebook
Instagram

Jaga
Kommentaarid