Lavale tulevad väga erinevate lugudega inimesed, kes on ühel või teisel ajahetkel oma elus teinud kannapöörde või seadnud eesmärke, mille saavutamiseks on tulnud astuda välja oma kindlast ja turvalisest tsoonist. Konverentsi eesmärk on anda kuulajatele edasi see julgus ja tahe, et oma kaua unistatud mõtted ja ideed teoks teha.

Anne & Stiil väärtustab ja innustab nüüdisaegset naist elama elu iseenda reeglite järgi, tegema valikuid, millest ta alati on unistanud ja astuma välja oma mugavustsoonist.

Esinejate nimekiri on igaljuhul väga võimas: Kaja Kallas, Karin Rask, Kalle Palling, Joanna Kõpper, Kaidi Ruusalepp, Errit Kuldkepp, Ester Eomois, Kadi Oja jpt. Ajakava ning täielik esinejate nimekiri on saadaval konverentsi kodulehel www.annestiil.ee/konverents.

Loosime välja kaks konverentsipääset. Saada vastus küsimusele ’’Mis on sinu elu põhimõte/moto, millega end mugavustsoonist välja saad?’’ aadressile elamus@delfi.ee või täida alljärgnev küsimustik.

Võitja loositakse välja 12. juulil Anne & Stiili konverentsi lehel Facebookis — märgi end osalejaks ning oled jooksva infoga koguaeg kursis.