Külm vesi pulseerib läbi kohvipuru ning värskendavalt jahe suvekohv valmib loetud sekunditega. Siinkohal ei käi jutt jääkuubikutega jahutatud või lihtsalt jahtunud hommikukohvist, millel õige maitse juba kadunud, vaid sõna otseses mõttes värskendavast elamusest. Kui kuum vesi toob kohviubadest välja iseloomuliku mõruduse, siis külmpruulitud kohv üllatab oluliselt mahedama maitsega.

Erakordne värskus ja rohked valikuvõimalused

Külmpruul ei ole aga kaugeltki ainus sensatsioon JURA esmaklassilise Z10 arsenalis. Uue masinaga tutvudes märkad kindlasti, et selle Šveitsi inseneride meistriteose võimalused kipuvad kõigist mõeldavatest kohvisoovidest mitu pikka sammu ees olema. Z10 jaoks lõi JURA kaheksanda põlvkonna tõmbekambri. Ainulaadse 3D tõmbetehnoloogiaga kambris voolab vesi mitmel tasandil ühtlaselt lõbi jahvatatud kohvi. See tagab nii kuumadel kui ka külmpruulitud kohvijookidel parima aroomi ja maitse.

Kestev elegants

Mõistagi jätkab uus mudel silmapaitava ning loendamatute auhindadega pärjatud disaini võidukäiku.  Ülikiire 4,3-tolline puuteekraan, Blue Crystali pöördlüliti ning kumernõgusate detailidega alumiiniumist esipaneel on kujunduse tipptase. JURA eesmärk on alati olnud luua kohvimasinaid, mille üle inimesed saaksid uhkust tunda ning mis ka paljude aastate pärast värsked ja moodsad välja näeksid. Kompromissitu kvaliteet, vastupidavad ja esmaklassilised materjalid ning maksimaalne tehniline täpsus tagavad nii kulinaarse kui ka esteetilise tipptaseme masina kogu eluea vältel. Luksuslik kumerate ja nägusate detailidega alumiiniumist esipaneel on parima meistrit tulemus.

Nutikas masin

Nüüdsest on JURA’l ka WiFi ühenduse võimalus, millega saad mugavalt kasutada kõiki kohvimasina funktsioone oma nutiseadmetes. Seega on lemmik kohvijoogi tellimine teisest toast või masina puhastusprotsessi käivitamine telefoniga uus normaalsus. Näiteks, kui oled nutikella kasutaja, siis sünkroniseerib Z10 viimati valitud kohvijoogi seadmega ning hoiab kursis, millal pead kohvimasinasse lisama vett või kohviube.

Iga Z10 valmistatud tassitäis kohvi, olgu kuumalt või külmalt, on tõelised meistriteosed. Ja kuitahes harjumuspäraseks argipäeva osaks see luksus Sinu jaoks ka ei muutu, uudsust maitsetes jagub aastateks.

Üliuuenduslik on maailmas ainulaadne kohvijooki tuvastav veski, mis seadistab kohviubade jahvatuse kiirelt ja täpselt vastavalt Sinu valitud kohvijoogile. Nüüd on võimalik iga kohvijoogi puhul oma lemmik jahvatusaste eelsalvestada. Veski tagab parima kohvielamuse nii kuumade kui külmade jookide valmistamisel. Külma kohvi jahvatus, espresso jahvatus või musta kohvi jahvatus – need ongi tõepoolest erinevad ja igal kohvisõbral saab kahtlemata olema põnev avastada kõiki neid maitseid.

Tõeline tegija suveterrassile

Pikk suvi ja soojad õhtud on peagi käes. Külmpruulitud kohv on tõeline tegija suveterrassil nii ise nautimiseks kui ka seltskonnale pakkumiseks. Tegemist on oivalise põhjaga suviselt jahutavatele kokteilidele, mis maitseb võrdselt hea lihtsalt jääga, aga ka mahla, tooniku või mulliveega. Lisada võib ka erinevaid siirupeid, ürte või mistahes fantaasia vilju. See on just see killuke vabastavat luksust, mida suvelt ootad.

Jaga
Kommentaarid