Ploomiõli sobib igale nahatüübile – kuivast rasuseni ja tundlikust aknele kalduva nahani välja, niisutades õrnalt nahka seda keemiaga koormamata. Loojate inspiratsiooniks sai isiklik soov kasutada võimalikult puhtaid vitamiinirikkaid tooteid, mis nende nahka ka mitmekülgselt toidaksid ja kohanduksid erinevate nahatüüpide vajadustega. Ühiseks missiooniks oli leida ühtaegu minimalistlik ja looduslik toode ning jõupingutused viisidki välja ploomiõlini, mis kõike seda ka pakub. Ploomiõli rikkalikud toitained ja niisutav toime paneb sinu naha särama!

Mida kujutab endast ploomiõli?

Aromaatne ja kergelt martsipanise alatooniga ploomiõli saadakse kvaliteetsete Prantsusmaal kasvatatud maheploomide (Prunus domestica) tuumadest külmpressimise teel. Tegemist on oomega-9- ja oomega-6-rasvhapeterikka naturaalse õliga, milles sisalduvad A- ja E-vitamiinid ravivad, kaitsevad ning niisutavad nii nahka kui ka juukseid, olles asendamatu kaaslane iga naise kosmeetikakotis. Oma põletikuvastaste omaduste tõttu aitab ploomiõli vähendada turseid, leevendada nii nahaärritust, kuivust kui ka tumedaid laike ja kortse nahal, jättes näonaha alati ühtlaselt kauniks, säravaks ning niisutatuks. Samuti leiab ploomiõlist leevendust erinevatele nahaprobleemidele, nagu ekseem ja psoriaas. Võrreldes teiste iluõlidega pakub ploomiõli nahale oluliselt suuremat hoolitsust, kaitstes nahka vabade radikaalide eest kuni kaheksa korda efektiivsemalt kui näiteks argaaniaõli. Samuti sisaldab ploomiõli võrreldes teiste iluõlidega kordades rohkem antioksüdante. Erinevalt teistest niisutavatest kreemidest suudab Plummé ploomiõli toita nahka sügavuti, varustada seda vajalike toitainetega ja hoida nahka väliste kahjustuste eest.

Naturaalne ja looduslik ploomiõli on sobilik kandmiseks nii näole, juustele kui ka niisutava näokreemi või -seerumi sisse segamiseks. Seda võib julgelt kanda ka kuivadele ja lõhenema kippuvatele huultele. Õli aitab taastada niiskuse tasakaalu, luues kaitsekihi väliste ärritajate eest. Niisamuti sobib ploomiõli kasutamiseks ka niisketel juustel, pakkudes neile kaitset kahjustuste eest ning hoides juukseotsad tervete ja säravatena.

Kuus nippi ploomiõli kasutamiseks

1. Kanna nahale
Ploomiõli sobib suurepäraselt nii naha niisutamiseks kui ka meigi aluskreemiks. Õli ei ummista poore ja on sobilik kõikide nahatüüpide puhul, sobides ideaalselt ka tundlikule nahale. Ploomiõli imendub kiiresti, ei jäta nahka läikima ega tekita ebameeldivat „maskiefekti”. Kasutamine on samuti imelihtne: kanna paar tilka õli puhtale nahale 1–2 korda päevas.
2. Kasuta huulepalsami asemel
Toitainerikas ja looduslikult aromaatne martsipanilõhnaline ploomiõli niisutab, pehmendab ning noorendab sinu huuli, muudab need elastseks ja pakub tõhusat kaitset lõhenemise eest. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame huuli eelnevalt koorida ja seejärel paar tilka õli huultele kanda.
3. Kasuta küünenahkade pehmendamiseks
Ploomiõli hoolitseb sinu küünte eest, muutes küünenahad pehmeks, kaitstes neid traumade ja väliste ärritajate eest ning hoides naha elastsena. Lisaks aitab õli parandada ka küünte tervist, stimuleerides küünte kasvu ning muutes need kauniks ja vastupidavaks, mõjudes küünte kasvule soodustavalt.
4. Lisa 1–2 tilka ploomiõli kreemi või jumestuskreemi sisse
Ploomiõli jumestuskreemi sees annab sinu nahale erakordselt kauni sära ja aitab hoida jumestuse ühtlasena. Lisa paar tilka ploomiõli jumestuskreemile enne selle näole kandmist. Nii pakud oma nahale parimat hoolitsust ka meiki kandes. Peale selle võid õli lisada ka oma niisutava kreemi sisse. Ploomiõli kreemi sees toidab ja varustab sinu nahka kasulike antioksüdantidega, pakkudes mitmekülgset niisutust ning kaitset kogu päeva vältel.
5. Niisuta juukseotsi ja hoolitse peanaha eest
Ploomiõli kaitseb sinu juukseid kuumakahjustuste eest ja selles sisalduv linoolhape aitab muuta juukseotsad siidiselt pehmeks ning kaunilt läikivaks. Õli imendub kergesti, jätmata juustele rasket õlikihti. Ploomiõli niisutab juukseid sügavuti ning taaselustab ka kõige kuivemad ja rabedamad juuksed, andes neile taas rikkaliku sära. Õli sobib kasutamiseks kõikide juuksetüüpide puhul ega suru juukseid peadligi.
6. Kasuta lisakaitsena UV-kiirguse eest
Ploomiõli on tänu rikkalikule polüfenoolide sisaldusele tugevalt põletikuvastane, kaitstes nahka tõhusalt UV-kiirgusest põhjustatud kahjustuste eest. Samuti on sel mõõdukas SPF-kaitse. Ploomiõli päikesekaitse võib ulatuda kuni SPF 20-ni. Kanna paar tilka õli näole enne päikese kätte minemist.

Jaga
Kommentaarid