Tervisemurega ei tohiks jääda ootama – enamiku haiguste puhul kehtib tõsiasi, et mida varem probleem avastada, seda suurema tõenäosusega saab head enesetunnet säilitada. Andmaks kiirelt ja mugavalt vastuseid levinumatele muredele, oleme kokku pannud valiku tervisekontrolli pakette. Paljusid uuringuid ja analüüse saab soovi korral tellida ka arsti saatekirjata, vereanalüüsi saab selleks anda kas või mõnes kaubanduskeskuses, kus asuvad Confido kiirkliinikud.

Erilise tähelepanu all on Confidos alati olnud keha ja vaimu seos. Tegutseb vaimse tervise keskus ja eraldi lisaks sõltuvusravikeskus. Lõõgastumise võimalust ja kehalist turgutust pakub Confidos treening- ja heaolukeskus, kus saab võtta massaaži ning proovida erinevaid idamaiseid teraapiavorme. Enesele keskendumist ja rahulikku enese kehaga tegelemist soosib ka Confido treeningute valik – väikeses hubases trennisaalis toimuvad rahulikumad body and mind tüüpi trennid, kus rühmas on korraga maksimaalselt kümme inimest.

Sugugi vähetähtis pole hea enesetunde loomisel ka välimus. Seepärast tegutsevad Confidos ka esteetilise meditsiini ja laserravi osakond. Varem Vitaclinika nime all tuntud laserravikliinik on üks kogenumaid Eestis, olles tegutsenud üle 18 aasta. Laseri abiga saab kiiresti ja ohutult vabaneda tülikast sünnimärgist, venitusarmidest või veenilaienditest, aga ka hoolitseda naha nooruslikkuse ja ilu eest.

Arstiabi saamiseks ja tervisespetsialisti konsultatsiooniks ei ole Confidos vaja pikas ravijärjekorras oodata – vastuvõtud on tasulised, aga järjekorrad see-eest lühikesed. Meil on aega aidata!

Confido Meditsiinikeskus | Veerenni 51, Tallinn
Info ja aegade broneerimine otse online-süsteemis www.confido.ee või telefonil 1330

Jaga
Kommentaarid