Olen praegu igasugustest roosadest toonides põnevuses. Mulle meeldib nägu põsepunaga kontuurida, lisaks saab roosat segada sinisega. Sinine lauvärv, roosad põsed ja punane huul. Mulle meeldib kasutada ka matte lauvärve ja katta kõik sädeleva kattevärviga.

2. Isamaya Ffrench

Huuled on sel aastal saanud taas tähelepanu keskpunktiks. Julged värvid, sädelus, metallik - kõik läheb!

3. Lauren Parsons

Meigitrendid muutuvad pidevalt. Praegu on näha, et tugev meik on minemas ja pigem eksperimenteeritakse loomulikumal viisil. Mulle meeldib alustada meikides hoopis silmadest ja lõpetada jumestuskreemi ja puudriga. Lisaks tasub katsetada vähema jumestuskreemiga - sedasi on su aluspõhi kergem ja nooruslikum. Praegu kannan ise musta ripsmetušši ja punast huult.

4. Thomas de Kluyver

Ma ei keskendu trendidele ja julgustan inimestel katsetada, mis neid rõõmsaks teeb. See on minu meelest kõige ilusam asi. Siiski näen, et rohkem keskendutakse loomulikule meigile. Ma armastan seda trendi - sedasi jääb aluspõhi kumav ja terve. Võib olla tasub kasutada pisut särapuudrit põsesarnadel. Lisaks on põnev kanda pisut huuleläiget hoopis silmadel. Mulle meeldib sära ja sädelus - eriti huultel pehmetes värvitoonides, näiteks virsikukarva ja roositooni.

5. Lynsey Alexander

Nüüd on lõpuks käes aeg, et meigiga enda loovus välja lasta. Kui midagi läheb untsu, saad alati meigi maha pesta ja algusest peale hakata. Mulle meeldib, kui värvid konkureerivad - näiteks säravpunane huul ja violetne lauvärv jätab modernse välimuse. Küll aga peab siis aluspõhja tegema tagasihoidliku - liiga punased põsed muudavad selle välimuse automaatselt iganenuks.

6. Erin Parsons

Mulle meeldib särav nahk. Selleks tasuks kasutada vedelaid jumestustooteid ja mitte hoida särapuudriga tagasi. Küll aga tasuks matt puuder selleks suveks hoopis ära unustada. Huuli on põnev toonida punaste värvidega ja lisada neile läbipaistev kiht läiget - sedasi oleksid nagu mahlapulka söönud.

7. Val Garland

Sinised ja rohelised toonid on taas moes. Lisaks on viimane trend kasutada musta laineri asemel midagi värvilist, paha ei tee ka kaks paralleelset värvilist lainerijoont silmade peal.

Allikas: Vogue