Meie kliimavöötmes on suvise nahahoolduse võtmesõnaks igal juhul niisutamine, olgu tegemist siis kuiva, tundliku, kombineeritud või rasuse nahaga. Nahaeksperdi sõnul võiksid niisutamise oma number üks ilurituaaliks muuta nii naised kui ka mehed.

„Ühe peamise soovitusena ütlen ma alati, et nahahooldus peaks astuma ühte jalga aastaaegadega: sügistalvisel perioodil, mil ilm on külm ja niiske, tuleks kasutada paksemaid kreeme, suvel aga kergemaid, pigem õhulisi geelkreeme ja seerumit,” soovitab Raudmets.

Kogenud nahaekspert on nii enda kui ka klientide peal katsetanud erinevaid suviseid niisutavaid kosmeetikasarju ja soovitab olenemata soost, vanusest ning nahatüübist Vichy Minéral 89 sarja. Viimane aitab tugevdada naha kaitsebarjääri ja stimuleerida naharakkude uuenemist, muutes igapäevaselt nahka tugevamaks ning vastupidavamaks. Igapäevahooldusena mõeldud niisutavates toodetes kohtub mineraalirikas Vichy vulkaaniline vesi glütseriini ja loodusliku hüaluroonhappega.

Kuula videost lähemalt, millist suvist nahahooldust soovitab nahaekspert erineva nahatüübiga inimestele, kuidas valida tooteid ja millised on peamised vead, mida suvise nahahoolduse puhul tehakse.

Jaga
Kommentaarid