“2021. aastal on populaarsed Dunk’id ja Jordan 1-d ning need mudelid on jõudnud nüüd peavooluni. Kuigi tegemist on ajatute ja ikooniliste disainidega, on neid viimasel ajal natukene liiga palju näha,” teab Finlay. “Kui brändid hakkavad lisama jalanõudele pastelseid toone, on selge, et need kaotavad oma populaarsust. Inimesed otsivad nüüd midagi pisut teistsugust.” Seega, kui tahad kanda moekaid jalanõusid, tuleks vältida pastelseid värvitoone.

Kuidas aga suhtuda kogukatesse ketsidesse? Finlay sõnul sõltub see mudelist, näiteks Fila Disruptor ja Balenciaga Triple S mudelid ei ole enam nii popid. “Siiski, brändid nagu Yeezy, Reebok ja Pyer Moss loovad kogukaid botaseid, mis inimestele meeldivad, aga need on palju futuristlikumad ja mitte nii retrolikult isaliku stiiliga,” lisab Finlay.

Lõpetuseks, enne kui toome esile viis moesuunda, mida ketse valides järgida, jagas Finlay ka seda, millist paari ta eelistaks, kui saaks valida 2022. aastaks vaid ühe. “Ausalt öeldes on see maailm praegu nagu Metsik Lääs, sest kõigile meeldivad erinevad asjad,” sõnab ta. “Üks ketsimudel, mis ei lähe kunagi moest välja, on klassikalised valged Air Force 1-d. Need sobivad iga stiili ja rõivastusega. Igaüks vajab üht sellist paari enda kingakappi.”

Aga kui sina eelistad klassikalisele midagi trendikat, siis vali üks neist viiest stiilist:

1. Funktsionaalne kossutoss

2. Jätkusuutlikud tennised

3. Vanadest tossudest inspireeritud tennised

4. Futuristlikud tossud

5. Unisex stiilid