Riina Põldroos viis oma loominguga juba uude aastasse ja helgesse kevadesse, näidates ülevaadet 2022. aasta kevadsuvisest kollektsioonist Shimmer. Kollektsioon koosneb peenetes värvigammades originaalprintidega siidkleitidest ning erksates toonides kostüümidest. Valiku seas leidub põnevaid kleite suvelõpupidudele ning sügisesse. Kollektsiooni igapäevasemast osast saab valida värvikaid hästi istuvaid jakke, kleite ja pükse sügisesse halli igapäeva ning ka siis, kui sündmuse kutse peal on riietuseks märgitud smart casual.

Ketlin Bachmann esitles värskelt valminud kapselkollektsiooni Indian Summer. Kollektsioon koosneb lihtsalõikelistest komplektidest, mida kaunistavad lennukad plisseerdetailid. Ketlini rõivad on loodud selleks, et kandja saaks muretult, mugavalt ja stiilselt suvest sügisesse astuda.

Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo tõid Roosikrantsi tänaval asuvale roosale moelavale Taneli piksli-filtriga kangamustrid, futuristlikud ehted, unikaalsed kübarad ning Aldo skulpturaalsed marsitarid. Vaatajate silmad panid särama uuenduslikud materjalid, värvikombinatsioonide ootamatud kooslused ja julgete vormide rütm.

Embassy of Fashioni moevaatemäng

Kostüümide loomisel on kasutatud võimalikult palju zero-waste põhimõtteid ja nii on näiteks näomaskide laserlõigatud jääkidest saanud mustrid Aldo neopreenpusadel.

Hubasel stuudioõhtul said huvilised värskendava mulli saatel põnevate disainidega lähemalt tutvuda.

Roosikrantsi roosade vaipade aktsioonis võtsid osa pea kõik tänaval asuvad ärid, tervitades külalisi tänava avamise puhul piduliku meeleolu, kihiseva mulli, rõõmustavate pakkumistega, roosa vaiba ja õhupallidega.

Embassy of Fashioni moevaatemäng

“Roosikrantsi võiks olla üks Tallinna esindustänavaid, olles šikk moetänav, kuhu leiab tee kvaliteeti ja premium tooteid hindav tarbija,” kommenteeris roosade vaipade algatust disainer Tanel Veenre.

Vaata ka sündmuse galeriid: