1. Hästiistuvad kontorirõivad

Peale seda, kui veetsime suurema osa 2020. aastast ja ka 2021. aasta alguse mugavates koduriietes, on aega nüüd otsida välja pintsakud, hästiistuvad püksid ja vestid, sest korralikud kontorirõivad on taas moes.

2. Julged värvitoonid

Kui mõtled sügisele, tulevad ilmselt värvitoonidest silme ette rikkalikud ja sügavad toonid, näiteks bordoopunane ja oliiviroheline. Kuigi need sobivad alati sügistalvisemaks perioodiks, siis sel aastal rokivad ka erksad ja pilkupüüdvad toonid, näiteks roosa, roheline ja oranž.

3. Nahka paljastavad kudumid

Kui suvel olid moes trikood, mis paljastasid ka kõhupiirkonna või mõnel muul moel rohkem nahka kui traditsioonilised trikood, siis sügis toob meie ellu sarnase disainiga kudumid.

4. Koolivormilikud rõivad

Koolitüdruku seelikud ja sviitervestid, sportlikud jakid ja mustrilised põlvikud - seriaalist "Kõmutüdruk" inspireeritud mood on taas trendikas. Septembrikuusse sobib ideaalselt, või mis?

5. Soojad kudumid

Üks trend, mis alati jahedamate ilmadega naaseb. Sel aastal võid aga riietada end pealaest jalatallani kudumitesse, sest soojad ja mugavad rõivad on moes rohkem kui kunagi varem.

Allikas: The Everygirl