“Meie koostöö sai alguse juba 2016. aastal, mil German hakkas minu käe all juuksuriametit õppima,” avab Kaja Seppel, tuntud ja hinnatud juuksestilist ning koolitaja, ühise ajaloo tagamaid. “Kuue kuuga koolitasin ta noorjuuksuriks ning peale seda suundusime juba ühiselt Londonisse Vidal Sassooni Akadeemiasse õppima.”

Kuna loominguline koostöö nii kogenud kui äsja alustanud juuksestilisti vahel sobis algusest peale hästi, hakati mõned aastad hiljem ka ühiselt koolitusi andma. “Meie koostöö on kulgenud väga ladusalt ja loogiliselt. Ühelt poolt on selle aluseks Kaja hindamatu kogemuste pagas, teisalt minu suur uudishimu ning energia tegutseda. Nii olemegi need omadused ja oskused ühendanud ja 2020. aasta talvel võtsime ette ning avasime oma salongi ühes koolituskeskusega,” sõnab Pinelis. Kuigi aeg avamiseks oli ühiskonnas toimuvat arvesse võttes riskantne, pole mõlemad otsust kahetsenud. “Aastatega on kujunenud välja tugev kliendibaas ning inimesed, kes meie unistuste täitumist toetavad,” lausuvad äripartnerid ühest suust.

Nii olidki avamispeol kohal nii kauaaegsed kolleegid, koostööpartnerid, pereliikmed kui sõbrad. Fotosid sellest, kes sündmust väisasid, näed galeriist: