Justnimelt, kui sageli mõeldakse, et vibraatorid ja muud stimuleerivad lelud on mõeldud vaid vallalistele ja rahuldamata naistele, siis tegelikult sobivad mänguasjad suurepäraselt ka koos kasutamiseks, aidates ühel poolel näiteks hetkeks puhata või siis hoopis topeltrõõmu pakkuda. Olgu siis paaril kahekesi tõelisi armurõõme nautida aidates või mõlemale poolele orgastilisi kogemusi pakkudes. Või miks mitte kohtingul kirgi küttes – äpi vahendusel saab partneri kantaval lelul just õigel hetkel volüümi juurde keerata, koju jõudes aga gaasi põhja vajutada.

Leia oma lemmik


Uued ja veelgi paremad Lelod

Lelol on taas uudiseid! Uuendatud on kahte populaarset jänkuvibraatorit ja muudetud need eelkäijatest veelgi paremaks. Lelo Ina Wave 2 ja Ina 3 on nüüdsest juurde saanud lausa 30% võimsust, mis annab sügavamad, intensiivsemad ning nauditavamad vibratsioonid. Lisandunud on uued ja põnevad vibratsioonirežiimid ning lisaks sellele huvitavad mahedad ja ka julged värvitoonid. Loomulikult on endiselt heas tuntuses wave-funktsioon, mis tähendab, et vibraatori keha liigub ja silitab vastu G-punkti. Selline stimulatsioon paneb kõik kiisud nurruma.

Libestid ja geelid

Suurepärased vahendid rikastamaks igapäevaseks muutunud voodielu on libestid ning maitsestatud ja aromatiseeritud geelid, aga ka abilised, mis jahutavad, soojendavad, kõdistavad, ergutavad ja hoiavad ejakulatsiooni tagasi. Valiku libestusvahendeid ja kreeme leiab ka anaalseksi ja fisting’u harrastajatele ning kindlasti on libestil koht ka mänguasjadega vallatledes.

Kes aga midagi erilisemat soovib, siis tasub kindlast proovida vedelaid vibraatoreid, mis tekitavad stimuleeriva surina nii intiimpiirkonnas kui ka oraalseksi pakkudes. Lisaks on Intti vedalad vibraatorid, massaažigeelid ja libestid ka mõnusate ning erksate maitsetega, mis lausa kutsuvad proovima ja kasutama.

Pesu, mis teeb kandja vallatuks

Magamistoas aitab romantilise ja vallatu meeleolu luua seksikas pesu. Valikust leiab väga erinevaid lõikeid erinevatele maitsetele ja kehakumerustele. Näiteks kvaliteetse ja klientide heakskiidetud brändi Obsessive tooteid, mis on hästi istuvate lõigetega, mitmeti reguleeritavad ning elastsetest materjalidest, või hoopis soodsama brändi Penthouse pesu, mis sobib suurepäraselt vallatuteks nädalavahetusteks ja fantaasiate elluviimiseks.

Kui sa ei tea, mida valida, lase fortuunal end üllatada ja vali hoopis seksika pesu üllatustoode (13,95 eurot), kust võid leida paari vallatuid püksikuid või hoopis luksusliku võrgutava pesu, mille väärtuseks rohkem kui 100 eurot. Igal juhul on partneri köitmine garanteeritud!

Naiste poolt paljukiidetud Satisfyer – üks parimaid valikuid

Kui algselt oli Satisfyer vaid üks toode – Satisfyer Pro 2, mis vallutas ülikiirelt kogu maailma ja sai enim müüdud leluks maailmas, siis praeguseks on Satisfyeril palju uudiseid. Pea üle nädala on oodada uut toodet. Muuseas, järgmise paari nädala jooksul on lisandumas üks väga erutav peene otsaga õrritav vibraator, nii et hoia kätt pulsil!

Satisfyeri tooted on suurepärase disainiga, töökindlad ja efektiivsed – võrratu valik oma esimeseks leluks ja erinevate funktsionaalsuste katsetamiseks.

Muuseas, kirg.ee poes on üks parim Satisfyeri toodete valik Eestis! Hetkel on näiteks Satisfyer Pro Penguin hinnaga 29,95 eurot (tavahind 36,95 eurot).

PS! Aasta lõpuni korraldatakse kirg.ee veebipoes välkalesid, mille raames on Satisfyeri toote hind eriti soodne (sõltuvalt tootest lausa –70%). Selleks, et uutest kampaaniatest osa saada, tasub jälgida veebipoodi Facebookis ja Instagramis.


Kirglik massaaž

Intiimse õhkkonna loob mõnus ja aromaatne massaaž, milleks on ideaalsed Shunga massaažiõlid ja küünlad, aga ka erinevad intensiivistavad geelid, libestid ning isegi suudeldavad dušigeelid. Miks suudeldavad? Sest tavapärase geeliga ei ole tore teineteist pesta, eriti kui see suhu läheb. Üheks paaride lemmikuks on kindlasti tupetihendaja Hold Me Tight, mis annab tagasi tunnetuse, mis on aastatega kadunud. Geelil on pinguldav ja toniseeriv toime, mis pareneb korduval kasutamisel. Lisaks tõepoolest toimivale tihendavale omadusele võib see aidata parendada ka normaalset vaginaalset libestust.

Proovi ja katseta, sest iial ei tea, mis sinu keha mõnust vibreerima paneb.

Kirg.ee

Jaga
Kommentaarid