M. Asam MAGIC FINISH sarjast leiad kõrgelt hinnatud jumestusvahu, ripsmetuši, huulepulgad, lauvärvikomplekti, põsepuna, huulepalsamid ja palju teisi vajalikke tooteid.

Jumestusvaht sobib ideaalselt iga nahatooniga. Kerge ja õhuline koostis katab naha ebatasasused, kortsukesed ja punetuse.
Nipp: kanna jumestusvaht nahale pärast päevakreemi, kuni soovitud katvus on saavutatud. Nii on seda lihtne hajutada ja lõpptulemus jääb sama ilus, nagu oleksid profi jumestuskunstniku juures käinud.

Satiinpõsepuna annab sulle värske, nooruslikult õhetava ja särava jume. Satiinine puudutus hüalurooniga annab sinu põskedele täiusliku viimistluse.

Volüümi andev huulepalsam täiuslike huulte jaoks. Huulepalsam on rikastatud E-vitamiiniga, hüaluroonhappe ja volüümipeptiidiga, mis omakorda niisutab huuli ning vähendab huulenaha karedust.

Nipp: kanna mati huulepulga peale imeliseks säraks või kasuta lihtsalt huultele volüümi andvaks viimistlemiseks. Lisaks on sarjas ka huulepalsam, mis hooldab huuli ja toob välja huulte loomuliku ilu. Huulepalsam jätab huuled pehmeks ja niisutatuks ning need tunduvad täidlasemad.

Volüümi andev ripsmetušš lisab ripsmetele pikkust ja mahulisust. Lisaks imelisele sügavmustale toonile on selles ka niisutavad ja hooldavad koostisosad.

Lauvärvikomplekt nelja imelise värviga võimaldab luua palju erinevaid jumestusi. Lauvärvipalett sisaldab hüaluroonhapet, mis tagab satiinpuudutusega viimistluse ja täiusliku värvide püsivuse.

Satiinhuulepulgad erinevates toonides. Huulepulk on väga pehme, kreemja tekstuuriga, intensiivselt katva värviga ja üheteistkümne toitva õliga. Tulemuseks soovitud tooni siidiselt ahvatlevad huuled.

Huulepliiats on intensiivse värviga, seda on lihtne täpselt peale kanda ja see püsib kuni kaheksa tundi. Ideaalne täiusliku ja kauapüsiva huulemeigi jaoks. Veekindel. Takistab huulepulgal üle huulekontuuri valguda.

Silmapliiats on intensiivse tooni, veekindla koostisega ja mati lõpptulemusega. Ülipeenete pigmentidega, mis tagavad intensiivse värvitooni. Kauapüsiv, veekindel ja sobib kasutamiseks ka limaskestadel. Silmapliiats on koos hajutajaga, mis muudab kasutamise eriti lihtsaks.

Kulmupliiats täiusliku ja loomulikuna näiva kulmukuju loomiseks. Kulmupliiats on puudrise tekstuuriga ja seda on lihtne peale kanda. Tekstuuri lisav koostis lisab kulmudele mahtu, rõhutab kulmude naturaalset kuju ja värvitooni. Kulmupliiatsil on juures ka kulmuhari, mis teeb kulmude kujundamise veelgi lihtsamaks.

Tutvu toodetega täpsemalt SIIN!

Jaga
Kommentaarid