Kollektsioonis on esindatud vaid luksuslikud, pehmed ja naturaalsed kangad, millega moemajal on aastatepikkune kogemus. Kašmiir, vill ja materjalid, mis embavad ja lõputult meelitavad. Komfortne stiil on saavutatud läbi erivormilise moelõike ning geomeetrilise silueti.

IRIS JANVIER on Eesti moemaja, kus igas disainitud esemes põimuvad modernsus, funktsionaalsus ning hoolega läbi mõeldud detailid. Brändi filosoofiaks on luua stiilseid naisteriideid mõistlike hindadega, mis oleksid ühtaegu klassikalised ja uuenduslikud. Vastandite omavahelise sümbioosi loomiseks sulatavad meie disainerid traditsioonilised rõivaelemendid meisterlikult kokku uute tehnoloogiate ja luksuslike kangastega.

Väljaspool hooaega eksisteerivat disaini luuakse inspireerivas koostöös noorte moeloojatega, tuues sellega naistemoodi värskust, põnevust ja uusi seisukohti. Kaasaegne on ka IRIS JANVIER naiselikkuse tõlgendamine, mis väljendub ühteaegu nii päikselises ja õrnas, kuid samas tugevalt geomeetrilises loomingus.

IRIS JANVIER kosmopoliitne moelooming on vallutamas maailma. Tänaseks on IRIS JANVIER kollektsioonid esindatud ka New Yorgi, Berliini ja Moskva elustiili- ja disainipoodides.

Kollektsioon jõuab Tallinn Fashion Weeki moepubliku ette neljapäeval, 21. oktoobril. Piletid saadaval Piletitaskus.