„Erinevus rikastab. See kõlab roosamannana, aga päriselt ka! Vahepeal on su keha sundasendist väsinud ja vajad mudimist. Mõnikord tahad midagi uut ja särtsakat ning saad proovida midagi täiesti uut, on see siis tennis või EMS-treening või midagi muud sarnast,” ütleb Liis, kes proovib anda kehale vaheldust. „Meie vaim tahab saada erinevaid kogemusi ja vahepeal lihtsalt rahu. Vaimne tervis on sama oluline kui füüsiline! Kui lähed proovid midagi uut, näiteks tennist, siis sa ei mõtle töömuredele, vaid lülitad end välja ja keskendud millelegi muule ning see annab väga palju juurde,” loetleb ta põhjuseid, miks olla aktiivne ja enda heaolu eest hoolitseda.
Vaheldusrikkaid trenne ja muid lõõgastavaid teenuseid valib Liis Stebby platvormist. „See on nii mitmekülgne! Saad valida endale mõnusa mudimise, jõusaalipaketi või hoopis aja lasketiirus. Iga inimene leiab oma, lisaks saad valida endale midagi sellist, mida sul on just hetkel vaja,” ütleb spordientusiast. „Ükski kogemus ei ole olnud negatiivne, pigem on olnud põnev. Inimestena oleme harjumuste ohvrid ja ka minu jaoks oli põnev valida midagi täiesti uut ning minna katsetama.”

Ühenda hea trenn toredate sõpradega

„Ma ei ole kunagi eriline jõusaalihunt olnud, tunnen et kardiotrenn hoiab mind lisaks füüsilisele ka vaimselt paremas vormis,” ütleb Keili Sükijainen ja lisab, et seltskondliku inimesena armastab ta alati hea trenni toredate sõpradega ühendada. „Näiteks tennis on selleks ideaalne. Siiani olen Stebby kaudu käinud Rocca Tenniseklubis tennist mängimas, aga ka näiteks Ülemiste O’Learyses bowling’us. Samuti on Stebbys olemas mu lemmikmassaažisalong Massaažistaap.” Stebby on teinud Keili elu palju lihtsamaks, tervislikumaks ja ka lõbusamaks. „Mulle meeldib eelkõige see, et kõik tegevused on ühes kohas, olgu selleks tenniseväljaku, bowling’u või massaažiaja broneerimine.”

Kuidas hoida aega kokku

„Ma olen terve elu olnud tantsija ja üle kümne aasta tantsutreener. Nüüd, kahe pisikese lapse ja põhitöö kõrvalt, ei ole ma tantsima enam jõudnud. Aastaid oli tantsu sisse minek, uute koreograafiate väljamõtlemine mulle tõelise teraapia eest, võimalus end välja lülitada ja kaotada end kusagile täiesti teise maailma ära. Nüüd, kui ma pole paar aastat tantsinud, tunnen, et ainult lihasharjutused ei paku mulle piisavalt võimalust enda vaimset poolt välja lülitada ja korras hoida. Wellness annab mulle aga selle lõõgastumise võimaluse. Keha ja vaim peavad ikka tasakaalus olema, et päriselt õnnelik ja rahulolev olla,” ütleb turundaja Jana Palm.
Pärnus elatud paari aasta jooksul ei jõudnud ta varem erinevate sportimisvõimaluste uurimiseni, kuna erinevate kodulehtede otsimine ja läbitöötamine on nii suur töö. „Stebby platvormi kaudu sain ma ilusti Pärnu jõusaalid välja sorteerida, neid võrrelda ja mugavalt endale sobiva leida. Säästsin sellega väga palju aega! Lisaks muidugi see, et seal ei ole ainult sportimisvõimalused, vaid saan leida ka hoolitsusi nii kehale kui ka vaimule ehk siis leian sealt kõik, mida vajan, et astuda samm iseenda heaolule lähemale.”

Ei pea ju lihtsalt koos telekat vaatama

Kardo Treimannile meeldib sõpradega aktiivselt aega veeta. „Ei pea ju lihtsalt koos telekat vaatama,” usub ta. Lisaks lähevad ta silmad särama tegevuste peale, mis annavad võimaluse ennast arendada ja midagi uut õppida. Näiteks käib ta Stebby kaudu bowling’ut ja piljardit mängimas ning peatselt on ees ootamas ka üks äge kardisõit ühise sõpruskonnaga. Kardo ütleb, et Stebby on nagu Wolt või Bolt, ainult teenustega. Viimasel ajal huvitavad teda ka iluteenused. „Mul ongi kavas minna Stebby kaudu ka näiteks hammaste valgendusse ja näohooldusesse. Tahaks oma näo paremasse seisukorda saada. Näohooldusteenuseid on seal väga palju, osa pakub lisaks näomassaaži, mis tundub eriti mõnus. Mul on endal veel salaeesmärk ka. Loodan, et spetsialist soovitab mulle tooteid, mis just minu näonahale kõige paremini sobivad. Ma ei taha ise hakata guugeldama ja katsetama. Äkki müüb mulle tooted lausa kohapealt kohe kaasa.”

Kuidas tervislikud eesmärgid ellu viia

Tegevjuhi Kestutis Mackelise sõnul pakub Stebby platvorm Baltikumis kõige laiemat valikut heaoluteenustest. „Stebby on oma rakendust tublisti arendanud ja pakub tuhandeid võimalusi tervislikumateks elustiilivalikuteks. Me ei toeta ainult tõsiseid spordisõpru, vaid pakume ka laias valikus tervise- ja heaoluteenuseid ning lahedaid tegevusi, mida saate teha koos oma laste, partneri või sõpradega.
Enam ei pea Google’i abiga omale meelepäraseid tegevusi otsima ja erinevaid veebisaite võrdlema. Piisab, kui laadite telefoni Stebby rakenduse ja kõik võimalused on sõrmeliigutuse kaugusel olemas. Stebbyga on praeguseks liitunud üle 1800 teenusepakkuja ja saab valida üle 7000 teenuse vahel.”

Liitu Stebbyga tasuta SIIN ja saa osa igakuisetest spetsiaalsetest sooduspakkumistest!


Jaga
Kommentaarid