Kiremäng, mis muudab iga suhte erilisemaks

Põnevalt vallatu „Vaarika” abil saab iga paar võimaluse nii iseennast kui ka oma kaaslast paremini tundma õppida, et seeläbi ka oma soove ja fantaasiad teineteisele paremini ilmutada. Naer, huumor, mängulisus, puudutused ja vastastikune silmside tekitavad paaridele erilisi hetki, pannes liblikad kõhus lendlema veel mitmeid päevi hiljem.

Mängu käigus kogete kallimaga intiimset lähedust erinevatel viisidel ning leiate aina uusi ulakaid võimalusi üksteise hellitamiseks ja rahuldamiseks. Teie seksuaalelu ja emotsionaalne side saavad vürtsi juurde ning võivad muutuda sügavamaks. Kohe kindlasti on teil mõlemal mitmeid veidrusi, millest te varem üldse teadlikud polnud. Tuleb vaid olla loov, julge ja leidlik ning nautida iga hetke.
„Vaarikas” sobib võrdselt ja kompromisse tegemata kõikidele paaridele. Kas olete värskelt armunud või juba pikki aastaid koos olnud? Kas tagasihoidlikkus on teie jaoks pigem voorus või lasete oma fantaasiatel alati julgelt lennata? Kas teil on kõige-kõigemad tunded vastassoolise või samasoolise inimese vastu? Vastus ei oma tegelikult tähtsust, sest mõeldud on kõigi peale.

„Vaarikas” loob põnevust ka pärast mitmeid mängukordi!

Kuidas alustada? Lõbus kiremäng saab hoo sisse nii mängujuhendi täpse järgimise kui ka loomingulisema lähenemise ja fantaasiakaartide kasutamisega, mida saavad paarid ise täita. Mida rohkem olete koos mänginud, seda rohkem oskate lisada meelepäraseid sekslelusid ja rollimänge. Enda jaoks sobiva viisi leiab iga paar juba esimesel katsel ja olgu rõhutatud, et varasem häbelikkus pole mingi takistus.

Aga mis siis, kui vaba aega pole just ülearu? Üllata kallimat kaardipakist pimesi mängukaarte tõmmates ja nendel kujutatud erinevaid sekspoose katsetades.

Siidine silmaside ja karbis olev naturaalne intiimpiirkonna niisutaja-massaažiõli suurendavad seksuaalset erutust ning annavad juurde võimalusi mängulisteks hetkedeks. Õlil on pehmelt niisutav toime, mistõttu ei pea enne mõnusalt kaissu vajumist ruttama vannituppa seda maha pesema.

Ideaalne kingitus nii endale kui ka teistele

Kas otsid parasjagu kallimale mõneks tähtpäevaks või lihtsalt tema üllatamiseks kingitust? Sünnipäev, sõbrapäev, jõulud, nimepäev, tutvumispäev, poissmeesteõhtu, pruudipidu, pulma-aastapäev – kõiki sobivaid põhjuseid „Vaarika” kinkimiseks oleks raske ette lugeda. Järjest suureneva populaarsuse tõttu leiab kelmikas „Vaarikas” tee teie suhteni tõenäoliselt ühel või teisel viisil. PassionGames on korduvalt saanud humoorikat tagasisidet, kus lapsed on üllatanud mänguga oma vanemaid ja vastupidi ning väikesed vimkad on jõudnud ka töökollektiividesse.

PassionGames sündis mehe armastusest oma naise vastu. Nii suhte alguses kui ka pärast pikki koos elatud aastaid on ju loomulik, et kõige armsamaga soovitakse veelgi rohkem lähedust ja avatust kogeda ning suhtele vürtsi juurde anda. Kirglik ja mitmekülgne mäng „Vaarikas” on loodud selleks, et kogu ihaldatud põnevus oleks paarile kodus kättesaadav.

PassionGamesi uusim pereliige „Spark in the Dark” (ingliskeelne „Vaarikas”) on juba veebipoes ettetellitav.

Jaga
Kommentaarid