Hannabeli inspireerib eri stiilide, ajastute, nähtuste ja olukordade segamine. “Seda võib kohata ka minu selleaastases kollektsioonis nimega “sugar and olives”. Näha võib rõivaid, mis suuresti tähistavad naiselikkust ja seda läbi minu silmade. Visuaalse inimesena ammutan inspiratsiooni mitmest eri paigust või nähtust, olgu selleks siis võõras inimene tänaval või hoopis toiduaine nagu oliivid ja pistaatsiapähklid. Viimased inspireerisid kollektioonis kasutusel olevat värvipaletti. Oliivid ja pistaatsipähklid tähistavad minu jaoks küpsust ning seda soovisin täiustada veel magusate pastelsete toonidega, mis ei lase elul muutuda liiga tõsiseks,” kirjeldab Hannabel moenädala kollektsiooni.

Disainer eelistab oma kollektsioonist mõelda justkui vaagnast, mis on täidetud delikatesside ja hõrgutistega. Kollektsioonile lisab veel magusust käsitsi maalitud ruutudega muster. “Kasutan kollektsioonis erinevaid atlaskangaid, kunstnahku ja ka taaskasutus on minu jaoks aktuaalne teema.”

Lõigete puhul tõmbab Hannabeli ebakorrapärasuse, vabaduse ja naiselikkuse poole. Kollektsioonist leiab näiteks pikki varrukaid, korsette ning mugavaid viigipükse. “Soovin oma loominguga pakkuda niiöelda maitseelamust, tuua ilu, omapära ja põnevust igapäevaellu.”

Piletid Piletitaskust.