Nahkhiire tiibadest imiteeritud silmad

Populaarne TikToki kasutaja @babytiff.MUA näitab videos detailselt, kuidas tekitada kõhe, kuid visuaalselt imekaunis lilla silmameik, mida ilmestavad mustad nahkhiire tiivakesed. Võid katsetada muidugi ka niisama nahkhiire tiivakese tegemist laineriga, kuid lilla lauvärv lisab kihvti nüansi.

Vaata tulemust SIIT.

Ämblikuvõrgu silmad

Kes ennast lainerijoonega maalides niivõrd kindlakäeliselt ei tunne, siis tema jaoks sobib ämblikuvõrgust inspireeritud silmameik ideaalselt. Lase aga fantaasial lennata! Kunstripsmed annavad välimusele viimase lihvi, kuid šikk on tulemus ka ilma nendeta.

Vaata tulemust SIIT.

Filmist „It” inspireeritud silmad

Ajaga kitsas käes, aga pidu on ootamas? See lihtne lahendus aitab sind hädast välja. Vajad kõigest punast huulepulka või punast lauvärvi. Tõmba punased jooned otsekui silmadest läbi ja ühenda need oma suu välisnurkadega.

Vaata tulemust SIIT.

Ingel või deemon?

Ei suuda otsustada, kas tahad Halloweeni ajal olla hea või halb tüdruk? Aga miks mitte mõlemat! Üks silmameik võib ju imiteerida šikki deemonit punase sarvekesega, teise silmaga aga võid olla süütu inglike.

Vaata tulemust SIIT.

„Cruella” mask

„Cruella” oli selle aasta üks moodsamaid filme ja kui näitlejanna Emma Stone’i meisterlik näitlemisoskus ning välimus jättis kustumatu mulje, siis nüüd on õige aeg end ise Cruellaks meikida! Joonista Cruella mask otse oma näole, kasutades musta silmapliiatsit ja vedelat lainerit.

Armastusväärne Cupid

Sinu lemmik valentinipäev on alles mägede taga? Ei ole hullu, armastusekahur võib olla ka mõnel muul päeval aastas. Miks mitte Halloweeni ajal? Lase fantaasia lendu ja kasuta südamekeste tegemiseks roosat ja punast lauvärvi või huulepulka. Selga punane kleidike ja pilgud peatuvad õhtu jooksul sinul kindlasti korduvalt. Kõige õudsema karakteri tiitlit sa tõenäoliselt küll endale ei saa, aga kõik meist ei soovigi luukere või vampiiri moodi välja näha.

Allikas: elite daily