Vaata fotosid ja loe esitlusele tuleva kollektsiooni kohta lähemalt SIIT.

Seejärel kroonitakse tänasel Kuldnõela galal Eesti moedisaini ihaldatuima auhinna, Kuldnõelaga, viimasel viiel aastal silma paistnud moelooja ning Hõbenõelaga avaldatakse tunnust viimase aasta jooksul tähelennu teinud disainerile.

Kuldnõela nominendid Tallinn Dolls, Lilli Jahilo ja Triinu Pungits rääkisid õhtusel galal esitlusele tulevast loomingust SIIN.

Hõbenõela nominendid Annika Kiidron, Crystal Rabbit ja Karl Joonas Alamaa toovad moelavale erilise loomingu. Loe selle kohta lähemalt SIIT.

Kuldse Nõelakoja auhinnale nomineeritud disainerid üllatavad unikaalsete peakatete ja disainehetega. Tutvu lähemalt SIIN.

Tahad värskeid kollektsioone oma silmaga esimeste seas näha? Sügisese suursündmuse piletid müügil Piletitasku keskkonnas. Moenädala programmiga saad tutvuda SIIN.

Tallinn Fashion Weeki ametlik meediapartner on Anne & Stiil. See tähendab, et kõikide kollektsioonidega saad kohe peale moeetendusi tutvuda ka meie veebilehel. Järgmisel päeval on võimalik näha ka täispikki moeetendusi Anne & Stiili veebis.