Norra loodeosas asuval Lofoteni saarel asuv Holmen Lofoteni hotell on suurepärane koht, kui soovid põgeneda igapäevaelu probleemide eest ja rahulikult lummavat loodust (või kallima seltskonda) nautida.

Lisaks idüllilistele vaadetele ja mitmetele võimalustele aktiivseks puhkuseks (korilus, matkamine, ujumine jms.), leiab hotellist ka restorani, kus kasutatakse toiduvalmistamiseks vaid kohalikku toorainet ja see võimaldab kogeda midagi tõeliselt uudset.

Rohkem pilte näed noole abil paremale liikudes.

Tree Hotel majutusasutus Rootsis

Puu otsa ehitatud Tree Hotelhotell on umbes-täpselt selline koht, mida kujutad nime kuuldes ette. Unikaalne hotell asub Rootsi põhjaosas asuvas metsas ja seal on ühendatud ökoloogilised väärtused kaasaegse disainiga. Suurema osa tööst meeldivate mälestuste kogemisel teeb loomulikult ära ümbritsev mets. Muuseas on hea õnne korral võimalik näha maagilisi virmalisi.

Noma restoran Taanis

Mõned päevad peale seda, kui Lily ja Charlie külastasid Taanis asuvat kuulsat Noma restorani, hääletati see maailma kõige paremaks restoraniks ja seda juba neljandat korda.

Arctic Bath Rootsis

Nagu nimigi vihjab, on Arctic Bath koht, kus saab nautida suplust värskes ja karges õhus. Ringikujuline spaa asub Rootsi põhjaosus Luleälven jõel ning sulandub imeliselt ümbritsevasse loodusesse. Olenevalt aastaajast, mil hotelli külastad, võib jõgi olla ka kaetud jääga, mis tähendab, et peale mõnusat sauna on võimalik hüpata otse jääkülma vette.

Allikas: Vogue Scandinavia